DergiPark logo
  • English
    Turkish English
  • Admin Panel User Panel Coordinator of Scientific Publishing Panel My Journals My Research My Followers Profile
    Logout
  • Login

The Journal of Food

Volume: 7 Issue: 1, 2/1/82

Year: 1982

Articles

Add To My Library
Create Research

 

Add To My Library
Create Research

1. Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonunda Kullanılan Besiyerlerinin Karşılaştırılması Üzerinde Araştırmalar

Güler Sermeli , Nezihe Tunail , Ömer Köşker

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
Add To My Library
Create Research

 

Add To My Library
Create Research

2. Yaş Meyve Üretim ve Pazarlanmasında Soğuk Muhafazanın Önemi

İlhami Köksal , Rahmi Türk

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
Add To My Library
Create Research

 

Add To My Library
Create Research

3. Gıdalarda Kullanılan Bazı Baharatların Mikroorganizmalar Üzerine Etkileri ve Kontaminasyondaki Rolleri

Fikri Başoğlu

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
Add To My Library
Create Research

 

Add To My Library
Create Research

4. Plastik Ambalaj Malzemelerinin Gıda Sanayiinde Kullanımı ve Etkileri

Ünal Yurdagel

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
  • Archive
    • Volume: 6 Issue: 5 , 10/1/81
    • Volume: 6 Issue: 6 , 12/1/81
    • Volume: 7 Issue: 1 , 2/1/82
    • Volume: 7 Issue: 2 , 4/1/82
    • Volume: 7 Issue: 3 , 6/1/82