English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
The Journal of Food
Volume: 7 Issue: 1,
2/1/82
Year: 1982
Articles
Add To My Library
×
Add To My Library
×
1. Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonunda Kullanılan Besiyerlerinin Karşılaştırılması Üzerinde Araştırmalar
Güler Sermeli
,
Nezihe Tunail
,
Ömer Köşker
Add To My Library
×
Add To My Library
×
2. Yaş Meyve Üretim ve Pazarlanmasında Soğuk Muhafazanın Önemi
İlhami Köksal
,
Rahmi Türk
Add To My Library
×
Add To My Library
×
3. Gıdalarda Kullanılan Bazı Baharatların Mikroorganizmalar Üzerine Etkileri ve Kontaminasyondaki Rolleri
Fikri Başoğlu
Add To My Library
×
Add To My Library
×
4. Plastik Ambalaj Malzemelerinin Gıda Sanayiinde Kullanımı ve Etkileri
Ünal Yurdagel
Archive
Volume: 6 Issue: 5 ,
10/1/81
Volume: 6 Issue: 6 ,
12/1/81
Volume: 7 Issue: 1 ,
2/1/82
Volume: 7 Issue: 2 ,
4/1/82
Volume: 7 Issue: 3 ,
6/1/82