BibTex RIS Cite

Microbiological Quality Control in Cans (in Turkish)

Year 1982, Volume: 7 Issue: 3, - , 01.06.1982

Abstract

Konserve gıdaların kalite kontrolleri, işletme kontrolu, bozulma nedeninin saptanması, depolanma süresinin ve özelliğinin ve gıdanın tüketime kadar olan genel durumunun saptanması amacıyla yapılmaktadır. Gıdalardaki mikrobiyolojik bozulmalar içinde en önemlileri yetersiz ısı uygulaması sonucunda bozulmalar ve sızıntı sonucu ortaya çıkan kontaminasyonlardır. Fiziksel nedenler de zamanla sızıntıya yol açtıklarından mikrobiyolojik bozulmanın kaynakları olabilir.   

Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu

Year 1982, Volume: 7 Issue: 3, - , 01.06.1982

Abstract

Konserve gıdaların kalite kontrolleri, işletme kontrolu, bozulma nedeninin saptanması, depolanma süresinin ve özelliğinin ve gıdanın tüketime kadar olan genel durumunun saptanması amacıyla yapılmaktadır. Gıdalardaki mikrobiyolojik bozulmalar içinde en önemlileri yetersiz ısı uygulaması sonucunda bozulmalar ve sızıntı sonucu ortaya çıkan kontaminasyonlardır. Fiziksel nedenler de zamanla sızıntıya yol açtıklarından mikrobiyolojik bozulmanın kaynakları olabilir.   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Jale Acar This is me

Publication Date June 1, 1982
Published in Issue Year 1982 Volume: 7 Issue: 3

Cite

APA Acar, J. . (1982). Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. Gıda, 7(3).
AMA Acar J. Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. The Journal of Food. June 1982;7(3).
Chicago Acar, Jale. “Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu”. Gıda 7, no. 3 (June 1982).
EndNote Acar J (June 1, 1982) Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. Gıda 7 3
IEEE J. . Acar, “Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu”, The Journal of Food, vol. 7, no. 3, 1982.
ISNAD Acar, Jale. “Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu”. Gıda 7/3 (June 1982).
JAMA Acar J. Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. The Journal of Food. 1982;7.
MLA Acar, Jale. “Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu”. Gıda, vol. 7, no. 3, 1982.
Vancouver Acar J. Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. The Journal of Food. 1982;7(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/