BibTex RIS Cite

Main Problems of Food Industry and Solutions (in Turkish)

Year 1982, Volume: 7 Issue: 3, - , 01.06.1982

Abstract

Gıda Sanayii temel sorunlarını şu ana başlıklar altında özetleyebiliriz. - Eğitim sorunları, - Teşvik tedbirlerindeki yanlışlıklar - Kredileme sorunları - Kapasite kullanımı - Devlet organizasyonu yetersizliği - İhracattaki sorunlar   

Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar ve Çözüm Yolları

Year 1982, Volume: 7 Issue: 3, - , 01.06.1982

Abstract

Gıda Sanayii temel sorunlarını şu ana başlıklar altında özetleyebiliriz. - Eğitim sorunları, - Teşvik tedbirlerindeki yanlışlıklar - Kredileme sorunları - Kapasite kullanımı - Devlet organizasyonu yetersizliği - İhracattaki sorunlar   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Seyyar Borancılı This is me

Publication Date June 1, 1982
Published in Issue Year 1982 Volume: 7 Issue: 3

Cite

APA Borancılı, S. . (1982). Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar ve Çözüm Yolları. Gıda, 7(3).
AMA Borancılı S. Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar ve Çözüm Yolları. The Journal of Food. June 1982;7(3).
Chicago Borancılı, Seyyar. “Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar Ve Çözüm Yolları”. Gıda 7, no. 3 (June 1982).
EndNote Borancılı S (June 1, 1982) Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar ve Çözüm Yolları. Gıda 7 3
IEEE S. . Borancılı, “Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar ve Çözüm Yolları”, The Journal of Food, vol. 7, no. 3, 1982.
ISNAD Borancılı, Seyyar. “Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar Ve Çözüm Yolları”. Gıda 7/3 (June 1982).
JAMA Borancılı S. Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar ve Çözüm Yolları. The Journal of Food. 1982;7.
MLA Borancılı, Seyyar. “Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar Ve Çözüm Yolları”. Gıda, vol. 7, no. 3, 1982.
Vancouver Borancılı S. Gıda Sanayiinde Temel Sorunlar ve Çözüm Yolları. The Journal of Food. 1982;7(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/