BibTex RIS Cite

Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları

Year 1999, Volume: 24 Issue: 1, - , 01.02.1999

Abstract

Bu derleme, şarapta fenolik asitlerin, prosiyanidinlerin ve flavanollerin tayinlerinde  kullanılan HPLC metotlarını özetlemektedir. Bu bileşiklerin şaraptan ekstraksiyon metotları, bozucu bileşiklerin etkilerinin giderilmesinde kullanılan metotlar ve HPLC işlemleri  hakkında bilgileri de kapsamaktadır. 

HPLC Methods for the Determination of Phenolic Acids, Procyanidins and Flavanols in Wine(Turkish with English Abstract)

Year 1999, Volume: 24 Issue: 1, - , 01.02.1999

Abstract

This manuscript summarizes HPLC methodologies used for the determination of phenolic acids, procyanidins and flavanols in wine. It includes also methods of extraction of these compounds, methods used to eliminate potential interfering compounds and the HPLC determinant step.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Güleren Özkan This is me

Publication Date February 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 24 Issue: 1

Cite

APA Özkan, G. . (1999). Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. Gıda, 24(1).
AMA Özkan G. Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. The Journal of Food. February 1999;24(1).
Chicago Özkan, Güleren. “Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler Ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları”. Gıda 24, no. 1 (February 1999).
EndNote Özkan G (February 1, 1999) Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. Gıda 24 1
IEEE G. . Özkan, “Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları”, The Journal of Food, vol. 24, no. 1, 1999.
ISNAD Özkan, Güleren. “Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler Ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları”. Gıda 24/1 (February 1999).
JAMA Özkan G. Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. The Journal of Food. 1999;24.
MLA Özkan, Güleren. “Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler Ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları”. Gıda, vol. 24, no. 1, 1999.
Vancouver Özkan G. Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. The Journal of Food. 1999;24(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/