Volume: 24 Issue: 1 , 2/1/99

Year: 1999

Other

 

1. Islah Materyaline Uygun Ekmek Yapma Metodunun Belirlenmesi

 

2. Bor Madeni Havzalarında Üretilen Bazı Gıdalarda Bor Miktarlarının Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma

 

4. Kek Üretiminde Fırın Parametrelerinin Optimizasyonunda ‘Response Surface’ Metodunun Kullanımı

 

5. Balıkta Avlanma Sonrası Meydana Gelen Biyokimyasal Değişmeler

 

6. İmmunolojik Test Yöntemlerinin Süt Sanayiinde Kullanımı

 

8. Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma

 

9. Keçiören Şefkat Mahallesinde Çeşitli Gelir Gruplarındaki Ailelerde Süt ve Süt Ürünlerinin Tüketimi