Cilt: 24 Sayı: 1, 1.02.1999

Yıl: 1999

Makaleler

 

1. Islah Materyaline Uygun Ekmek Yapma Metodunun Belirlenmesi

 

2. Bor Madeni Havzalarında Üretilen Bazı Gıdalarda Bor Miktarlarının Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma

 

6. İmmunolojik Test Yöntemlerinin Süt Sanayiinde Kullanımı

 

8. Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma

 

9. Keçiören Şefkat Mahallesinde Çeşitli Gelir Gruplarındaki Ailelerde Süt ve Süt Ürünlerinin Tüketimi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/