Cilt: 23 Sayı: 6, 1.12.1998

Yıl: 1998

Makaleler

 

2. Böğürtlenin (Rubus L.) Kimyasal Bileşimi Üzerine Araştırma

 

3. Enzimlerin Aktivasyon ve Rejenerasyonunun Gıdaların Kalitesi Üzerindeki Etkileri

 

4. E. coli Sayımında EC Broth+Triptofan ile LST Broth+MUG Besiyerlerinin Kullanımı

 

6. Tüketicilerin “Fast Food Türü” Yiyecek Tercihleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/