Cilt: 23 Sayı: 5, 1.10.1998

Yıl: 1998

Makaleler

 

2. Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu

 

4. Ülkemizde Bira Sanayiinde Kullanılan Bazı Şerbetçi Otlarının Kimyasal Bileşimleri

 

5. Türkiye Pazarındaki Sucukların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Nitelikleri

 

8. Ankara Piyasasında Satılan Beyaz Peynirlerin Proteoliz Düzeylerinin Belirlenmesi

 

9. Dondurma Bibliyografyası

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/