Cilt: 23 Sayı: 3, 1.06.1998

Yıl: 1998

Makaleler

 

1. Farklı Pancar Çeşitlerindeki Polifenoloksidaz Enzim Aktivitesinin Belirlenmesi

 

2. Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Çeşitli Bakterilere Karsı Antimikrobiyal Etkisi

 

3. Tütsünün Bileşimi

 

4. Ekmek Mayası Suşlarının İyileştirilmesi ile İlgili Son Gelişmeler

 

5. Bazı Gıda Maddelerine Katılan Sentetik Boyaların Miktarlarının Araştırılması

 

6. Türkiye’de Mercimek Üretim Potansiyeli ve İşleme Teknolojisi

 

7. Hububat Bazlı Fermente Ürünler ve Fermentasyon İşleminin Sağladığı Avantajlar

 

9. Yağlı Tohumlarda Lipid Oksidasyonu: Etkili Faktörler ve Ölçüm Yöntemleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/