Cilt: 23 Sayı: 1, 1.02.1998

Yıl: 1998

Makaleler

 

1. Ultrafiltrasyon Tekniği ile Salamura Beyaz Peynir Üretiminde Kalite Üzerine Değişik Maya Enzimlerinin Etkisi

 

2. Et Yağlarının Oksidasyonu

 

3. Mikrobiyolojik Verilerin İstatistiksel Analizinde Uygun Transformasyon Yönteminin Seçimi

 

4. Yemeklik Yağlarda Yağ Asitleri Esterleştirme Yöntemlerinin Karsılaştırılması

 

5. Fındık Çeşitlerinin bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

 

6. Süt Ürünlerinin Unlu Mamullerde Kullanımı

 

8. Yoğurt Üretimi ve Depolama Sırasında Organik Asitlerin Belirlenmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/