Erdogan Küçüköner profil resmi
Erdogan Küçüköner Prof. Dr. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 18 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 92
18 Yayın
6 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
92 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

SICAK HAVA FRİTÖZÜ VE DERİN YAĞDA KIZARTMA TEKNİĞİ İLE KIZARTILMIŞ GIDALARIN KARŞILAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23086
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1172

0

1172

0

398

0

1582

Geleneksel Bir Meyve Çerezi: Pestil
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613621
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9619

0

9619

Yeni Ürün Geliştirmede Gıda Katkı Maddelerinin Fonksiyonları ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7315

0

7315

Yağ İçeriği Azaltılmış Peynirlerde Starter Kültür ve Enzim Kullanımı
Yazarlar: Erdoğan Küçüköner , Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 731

0

731

Süt ve Süt Ürünlerinin Demir İçeriği Yönünden Zenginleştirilmesi
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2246

0

2246

Kesim Sonrası Sığır Etinde Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler
Yazarlar: Şükrü Kurt, Erdoğan Küçüköner , Ömer Zorba
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4033

0

4033

Darende Dumas Çökeleğinin Yapılısı ve Bazı Özellikleri Üzerine bir Araştırma
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Bayram Yurt, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1213

0

1213

0

891

Ordu ve Yöresinde İmal Edilen Keşin Yapılışı ve bazı Özellikleri Üzerinde bir Araştırma
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Erdoğan Küçüköner , Bayram Yurt
Yayın Bilgisi: 2001 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 922

0

922

Düşük Yağ ve Kalori İçeren Gıdaların Hazırlanmasında Yağ İkamelerinin Rolü
Yazarlar: İsmail Sait Doğan, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1999 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2543

0

2543

Süt Ürünlerinin Unlu Mamullerde Kullanımı
Yazarlar: İsmail Sait Doğan, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1998 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1816

0

1816

Balık Mikroflorası ve Balıklarda Meydana Gelen Mikrobiyal Değişmeler
Yazarlar: Erdoğan Küçüköner , Zerrin Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1990 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1995

0

1995

Yayınlar

Geleneksel Bir Meyve Çerezi: Pestil
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613621
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9619

4

0

9619

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.