Erdogan Küçüköner profil resmi
Erdogan Küçüköner Prof. Dr. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 18 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 89
18 Yayın
6 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
89 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

SICAK HAVA FRİTÖZÜ VE DERİN YAĞDA KIZARTMA TEKNİĞİ İLE KIZARTILMIŞ GIDALARIN KARŞILAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23086
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 831

0

831

0

369

0

1515

Geleneksel Bir Meyve Çerezi: Pestil
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613621
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9103

0

9103

Yeni Ürün Geliştirmede Gıda Katkı Maddelerinin Fonksiyonları ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7071

0

7071

Yağ İçeriği Azaltılmış Peynirlerde Starter Kültür ve Enzim Kullanımı
Yazarlar: Erdoğan Küçüköner , Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 691

0

691

Süt ve Süt Ürünlerinin Demir İçeriği Yönünden Zenginleştirilmesi
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2184

0

2184

Kesim Sonrası Sığır Etinde Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler
Yazarlar: Şükrü Kurt, Erdoğan Küçüköner , Ömer Zorba
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3910

0

3910

Darende Dumas Çökeleğinin Yapılısı ve Bazı Özellikleri Üzerine bir Araştırma
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Bayram Yurt, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1174

0

1174

0

861

Ordu ve Yöresinde İmal Edilen Keşin Yapılışı ve bazı Özellikleri Üzerinde bir Araştırma
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Erdoğan Küçüköner , Bayram Yurt
Yayın Bilgisi: 2001 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 864

0

864

Düşük Yağ ve Kalori İçeren Gıdaların Hazırlanmasında Yağ İkamelerinin Rolü
Yazarlar: İsmail Sait Doğan, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1999 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2471

0

2471

Süt Ürünlerinin Unlu Mamullerde Kullanımı
Yazarlar: İsmail Sait Doğan, Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1998 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1779

0

1779

Balık Mikroflorası ve Balıklarda Meydana Gelen Mikrobiyal Değişmeler
Yazarlar: Erdoğan Küçüköner , Zerrin Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1990 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1925

0

1925

Yayınlar

Geleneksel Bir Meyve Çerezi: Pestil
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613621
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9103

4

0

9103

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.