Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Erdogan Küçüköner
Prof. Dr.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
18
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
92
18
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
92
TR Dizin Atıf
0000-0001-9259-4800
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Kurum
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Tropikal Bir Meyve: Altınçilek (Physalis peruviana L.) Kimyasal Özellikleri ve Kullanım Alanları
Yazarlar:
Osman Onur Kara
,
Erdogan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
155
0
FAVORİ
155
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SICAK HAVA FRİTÖZÜ VE DERİN YAĞDA KIZARTMA TEKNİĞİ İLE KIZARTILMIŞ GIDALARIN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Ayşe Bal
,
Erdogan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23086
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1172
0
FAVORİ
1172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAYISI ÇEKİRDEĞİNİN YAĞ VERİMİ VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE GELENEKSEL VE YEŞİL EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN KARŞILAŞTIRMALI İNCELENMESİ
Yazarlar:
Muhammed Mustafa Özçelik
,
Erdogan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1259057
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
394
0
FAVORİ
394
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isparta İlinden Toplanan Çiğ, Pastörize ve UHT Sütlerde Okratoksin A Miktarının Tespiti
Yazarlar:
Ayşegül Yavaş
,
Erdogan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1087044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
398
0
FAVORİ
398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İşleme ve Isıl İşlem Sürecinde Karadut (Morus nigra) Suyunun Antimikrobiyal Aktivitesi, Fizikokimyasal Özellikleri ve Organik Asit Dağılımında Meydana Gelen Değişimler
Yazarlar:
Buket Askin
,
Şeref Tağı
,
Erdogan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.982718
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
741
0
FAVORİ
741
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zivzik Narı Çekirdek Yağının Yağ Asidi Kompozisyonun Belirlenmesi
Yazarlar:
Şule Azime Yeniçeri
,
Erdogan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1582
0
FAVORİ
1582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elektrik Potansiyeli ve Sıcaklığın Ohmik Isıtma ve Sıcak Suya Daldırma Esnasında Makarnaların Rehidrasyon Davranışları Üzerine Etkisi
Yazarlar: Yelizcan Turgut,
Sebahattin Serhat Turgut
,
Erdoğan Küçüköner
,
Erkan Karacabey
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası Mühendislik Teknolojileri ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
646
0
FAVORİ
646
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Bir Meyve Çerezi: Pestil
Yazarlar:
Osman Onur Kara
,
Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613621
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9619
0
FAVORİ
9619
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni Ürün Geliştirmede Gıda Katkı Maddelerinin Fonksiyonları ve Önemi
Yazarlar:
Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7315
0
FAVORİ
7315
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağ İçeriği Azaltılmış Peynirlerde Starter Kültür ve Enzim Kullanımı
Yazarlar:
Erdoğan Küçüköner
, Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
731
0
FAVORİ
731
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Süt Ürünlerinin Demir İçeriği Yönünden Zenginleştirilmesi
Yazarlar: Zekai Tarakçı,
Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2246
0
FAVORİ
2246
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kesim Sonrası Sığır Etinde Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler
Yazarlar: Şükrü Kurt,
Erdoğan Küçüköner
, Ömer Zorba
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4033
0
FAVORİ
4033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Darende Dumas Çökeleğinin Yapılısı ve Bazı Özellikleri Üzerine bir Araştırma
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Bayram Yurt,
Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
0
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Liyofilize Edilmiş Protein Kaynaklı Yağ İkamelerinin Düşük Yağlı Edam Peynirinin Tekstür ve Olgunlaşmasına Etkisi
Yazarlar:
Erdoğan Küçüköner
, Zahur U. Haque
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
891
0
FAVORİ
891
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ordu ve Yöresinde İmal Edilen Keşin Yapılışı ve bazı Özellikleri Üzerinde bir Araştırma
Yazarlar: Zekai Tarakçı,
Erdoğan Küçüköner
, Bayram Yurt
Yayın Bilgisi: 2001 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
922
0
FAVORİ
922
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Düşük Yağ ve Kalori İçeren Gıdaların Hazırlanmasında Yağ İkamelerinin Rolü
Yazarlar: İsmail Sait Doğan,
Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1999 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2543
0
FAVORİ
2543
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinin Unlu Mamullerde Kullanımı
Yazarlar: İsmail Sait Doğan,
Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1998 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1816
0
FAVORİ
1816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Mikroflorası ve Balıklarda Meydana Gelen Mikrobiyal Değişmeler
Yazarlar:
Erdoğan Küçüköner
, Zerrin Küçüköner
Yayın Bilgisi: 1990 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1995
0
FAVORİ
1995
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası Mühendislik Teknolojileri ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Black Sea Journal of Agriculture
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
Geleneksel Bir Meyve Çerezi: Pestil
Yazarlar:
Osman Onur Kara
,
Erdoğan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613621
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9619
4
ATIF
0
FAVORİ
9619
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat