Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Buket Askin
Doç. Dr.
Kırklareli Universitesi
Yayın
5
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
14
5
Yayın
18
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
0000-0001-6327-0946
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
Kırklareli Universitesi
Yayınlar
Hazır Çözünür Hardaliye Tozu ile Zenginleştirilmiş, Yağ ve Şeker Oranı Azaltılmış Dondurmanın Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar: Ersin Tekinel,
Buket Askin
, Çağla Ural
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1497369
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
46
0
FAVORİ
46
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İşleme ve Isıl İşlem Sürecinde Karadut (Morus nigra) Suyunun Antimikrobiyal Aktivitesi, Fizikokimyasal Özellikleri ve Organik Asit Dağılımında Meydana Gelen Değişimler
Yazarlar:
Buket Askin
,
Şeref Tağı
,
Erdogan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.982718
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1244
0
FAVORİ
1244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal Kabuğunun Farklı Yöntemlerle Kurutulması ve Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Gülce Bedis Kaynarca
,
Buket Aşkın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.685821
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2385
0
FAVORİ
2385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı sıcaklıkların hardaliyenin depolama stabilitesi üzerine etkisi
Yazarlar:
Buket Aşkın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.409434
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1867
0
FAVORİ
1867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜLKEMİZ İÇİN FARKLI BİR YAĞ KAYNAĞI: PİRİNÇ YAĞI
Yazarlar:
Orhan Onur Aşkın
,
Buket Aşkın
,
Gülce Bedis Bakanoğulları
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2242
0
FAVORİ
2242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
Konya Journal of Engineering Sciences
Meyve Bilimi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Portakal Kabuğunun Farklı Yöntemlerle Kurutulması ve Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Gülce Bedis Kaynarca
,
Buket Aşkın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.685821
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2385
1
ATIF
0
FAVORİ
2385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı sıcaklıkların hardaliyenin depolama stabilitesi üzerine etkisi
Yazarlar:
Buket Aşkın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.409434
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1867
3
ATIF
0
FAVORİ
1867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat