Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülce Bedis Kaynarca
Dr. Öğretim Görevlisi
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
9
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
12
9
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
0000-0001-7896-457X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Matematik
Mühendislik
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Gelincik Çiçeği (Papaver rhoeas L.) Ekstraktının Karakterizasyonu: Alternatif Bir Gıda Boyası
Yazarlar:
Gülce Bedis Kaynarca
,
Şeyda Yanardağ Karabulut
,
Hacı Ali Güleç
,
Deniz Damla Altan Kamer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1585256
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
692
0
ATIF
2
FAVORİ
692
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Dondurarak kurutulmuş bal tozu üretimi; fizikokimyasal ve teknolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Şeyda Yanardağ Karabulut
,
Gülce Bedis Kaynarca
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Harun Uran
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1660966
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
204
0
FAVORİ
204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelincik Çiçeği (Papaver rhoeas L.) Ekstraktının Karakterizasyonu: Alternatif Bir Gıda Boyası
Yazarlar:
Gülce Bedis Kaynarca
,
Şeyda Yanardağ Karabulut
,
Hacı Ali Güleç
,
Deniz Damla Altan Kamer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1585256
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
692
2
FAVORİ
692
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BEZELYE PROTEİNİ VE SPİRULİNA İLAVESİNİN İKİLİ HİDROJEL FORMLARININ REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gülce Bedis Kaynarca
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24079
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
516
0
FAVORİ
516
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gilaburu (Viburnum opulus L.) meyvesi: Önemi, bileşimi ve gıda endüstrisinde kullanım potansiyeli
Yazarlar:
Şeyda Yanardağ Karabulut
,
Gülce Bedis Kaynarca
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1315024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1498
0
FAVORİ
1498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarapçılık Atığı ile Yapısı Güçlendirilmiş Balık Jelatininin Reolojik Özellikleri Üzerine pH ve Gamma Işınlamanın Kombine Etkisi
Yazarlar:
Tuncay Gümüş
,
Deniz Damla Altan Kamer
,
Gülce Bedis Kaynarca
,
Tuğba Günaydı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1232103
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
0
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Gam İlavesinin Balık Jelatinin Teknolojik ve Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Oylum Şimal Yılmaz
,
Tuncay Gümüş
,
Deniz Damla Altan Kamer
,
Gülce Bedis Kaynarca
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1226398
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
585
0
FAVORİ
585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal Kabuğunun Farklı Yöntemlerle Kurutulması ve Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Gülce Bedis Kaynarca
,
Buket Aşkın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.685821
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2385
0
FAVORİ
2385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Sucukların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Gamma Işınlamanın Etkisi
Yazarlar:
Gülce Bedis Kaynarca
,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.667489
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1262
0
FAVORİ
1262
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜLKEMİZ İÇİN FARKLI BİR YAĞ KAYNAĞI: PİRİNÇ YAĞI
Yazarlar:
Orhan Onur Aşkın
,
Buket Aşkın
,
Gülce Bedis Bakanoğulları
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2242
0
FAVORİ
2242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Pure and Applied Sciences
Yayınlar
Portakal Kabuğunun Farklı Yöntemlerle Kurutulması ve Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Gülce Bedis Kaynarca
,
Buket Aşkın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.685821
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2385
1
ATIF
0
FAVORİ
2385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Sucukların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Gamma Işınlamanın Etkisi
Yazarlar:
Gülce Bedis Kaynarca
,
Tuncay Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.667489
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1262
1
ATIF
0
FAVORİ
1262
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat