Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oylum Şimal Yılmaz
Doktora
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Farklı Gam İlavesinin Balık Jelatinin Teknolojik ve Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Oylum Şimal Yılmaz
,
Tuncay Gümüş
,
Deniz Damla Altan Kamer
,
Gülce Bedis Kaynarca
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1226398
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
412
0
FAVORİ
412
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat