Hatice Şanlıdere Aloğlu profil resmi
Hatice Şanlıdere Aloğlu Prof. Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 6 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 23
6 Yayın
7 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Yayınlar

0

933

0

540

KOCAYEMİŞ (DAĞ ÇİLEĞİ-ARBUTUS UNEDO L.) MEYVELİ DONDURMA ÜRETİMİ, FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL PARAMETRELER AÇISINDAN İRDELENMESİ
Yazarlar: Doç.dr. Hatice Şanlidere Aloğlu , Yeşim Gökgöz, Müzeyyen Bayraktar
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18098
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2849

0

2849

LAKTULOZ ELDESİ VE TESPİT EDİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2017 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17005
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4123

0

4123

Effects of Food Based Yeast on Oxidant-Antioxidant Systems in Rats fed by High Cholesterol Diet
Yazarlar: Hasan Basri Savaş, Özlem Yüksel, Hatice Şanlıdere Aloğlu , Zübeyde Öner , Ezgi Demir Özer, Fatih Gültekin
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1593

0

1593

Yayınlar

1

0

540

KOCAYEMİŞ (DAĞ ÇİLEĞİ-ARBUTUS UNEDO L.) MEYVELİ DONDURMA ÜRETİMİ, FİZİKSEL, KİMYASAL VE DUYUSAL PARAMETRELER AÇISINDAN İRDELENMESİ
Yazarlar: Doç.dr. Hatice Şanlidere Aloğlu , Yeşim Gökgöz, Müzeyyen Bayraktar
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18098
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2849

8

0

2849

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.