Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nevzat Artık
Prof. Dr.
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
7
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Çöven Estraktının Dondurma Miksinin Steady, Dinamik Reolojik Davranışları Ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Halis Kablan
,
Nevzat Artık
,
Salih Karasu
,
Zeynep Hazal Tekin
,
Osman Sağdıç
,
Hasan Cankurt
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1086551
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
955
0
FAVORİ
955
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adıyaman Tut Dutu Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Uçucu Bileşen Dağılımının Belirlenmesi
Yazarlar:
Yalçın Güçer
,
Osman Kılınççeker
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1065145
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
463
0
FAVORİ
463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğuk maserasyon ile üretilen Kalecik Karası şırasının uçucu aroma bileşenleri dağılımının belirlenmesi
Yazarlar:
Yalçın Güçer
,
Ender Sinan Poyrazoğlu
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17341/gazimmfd.719047
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
908
0
FAVORİ
908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Türk Çiçek Ballarının Uçucu Bileşenlerinin Katı Faz Mikroekstraksiyonu Ve Gaz Kromatografisi-Kütle Spektrometresi İle Analizi
Yazarlar:
Nur Efşan Durmaz
,
Ertan Anlı
,
Yalçın Güçer
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.764544
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1105
0
FAVORİ
1105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Şirin Oba
,
Ömer Said Toker
,
Haniyeh Rasouli Pirouzian
,
İbrahim Palabıyık
,
Nevzat Konar
,
Nevzat Artık
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
747
0
FAVORİ
747
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI STARTER KÜLTÜR KULLANIMININ BEYAZ PEYNİRLERİN OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE LAKTOZ DEĞİŞİMLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Yılmaz Özcan
,
Nevzat Artık
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.34186/klujes.735777
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1535
0
FAVORİ
1535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Genetik Modifikasyon ve Türk Tüketiciler - Kentli Tüketicilerin Genetik Modifiye Organizma ve Gıdalara Yönelik Tutumları
Yazarlar:
Nevzat Konar
,
İraz Haspolat Kaya
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.83156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
428
0
FAVORİ
428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kurul Üyeliği
Ziraat Mühendisliği
Hakemlik
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Soğuk maserasyon ile üretilen Kalecik Karası şırasının uçucu aroma bileşenleri dağılımının belirlenmesi
Yazarlar:
Yalçın Güçer
,
Ender Sinan Poyrazoğlu
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17341/gazimmfd.719047
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
908
1
ATIF
0
FAVORİ
908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Türk Çiçek Ballarının Uçucu Bileşenlerinin Katı Faz Mikroekstraksiyonu Ve Gaz Kromatografisi-Kütle Spektrometresi İle Analizi
Yazarlar:
Nur Efşan Durmaz
,
Ertan Anlı
,
Yalçın Güçer
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.764544
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1105
2
ATIF
0
FAVORİ
1105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Şirin Oba
,
Ömer Said Toker
,
Haniyeh Rasouli Pirouzian
,
İbrahim Palabıyık
,
Nevzat Konar
,
Nevzat Artık
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20055
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
747
1
ATIF
0
FAVORİ
747
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat