Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Osman Kılınççeker
Prof. Dr.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
23
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
9
23
Yayın
16
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı Gamların Sazan (Cyprinus carpio L.) Eti Köftelerinin Bazı Özellikleri Üzerine Etkileria
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.437558
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1132
0
ATIF
1
FAVORİ
1132
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Yalçın Güçer
,
Osman Kılınççeker
,
Ender Sinan Poyrazoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
0
ATIF
1
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Satılan Tavuk Kanatlarda Bazı Biyokimyasal Özelliklerin ve Patojen Özellikteki Yersinia Türlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1036490
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
382
0
ATIF
1
FAVORİ
382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Yetişen Zivzik Narlarından (Punica granatum L.) Elde Edilen Kabukların Bazı Gıda Patojenlerine Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
,
Zeki Acar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1120314
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
0
ATIF
1
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deve Dikeni (Silybum marianum) Tohumu Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1165336
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
590
1
ATIF
1
FAVORİ
590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ATATÜRK BARAJ GÖLÜ'NDE YAKALANAN ŞABUT (Tor grypus, Heckel, 1843) BAZI BESİN VE ET VERİM DEĞERLERİ
Yazarlar:
Şükrü Kurt
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
58
0
FAVORİ
58
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deve Dikeni (Silybum marianum) Tohumu Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1165336
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
590
1
FAVORİ
590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Yetişen Zivzik Narlarından (Punica granatum L.) Elde Edilen Kabukların Bazı Gıda Patojenlerine Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
,
Zeki Acar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1120314
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
1
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KİNOA UNUNUN SOĞUKTA DEPOLANAN PİŞMEMİŞ TAVUK KÖFTELERİN TEKSTÜR PROFİLİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Raciye Meral
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
356
0
FAVORİ
356
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adıyaman Tut Dutu Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Uçucu Bileşen Dağılımının Belirlenmesi
Yazarlar:
Yalçın Güçer
,
Osman Kılınççeker
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1065145
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
482
0
FAVORİ
482
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Satılan Tavuk Kanatlarda Bazı Biyokimyasal Özelliklerin ve Patojen Özellikteki Yersinia Türlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1036490
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
382
1
FAVORİ
382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ADIYAMAN ÇÖREĞİ (TABLAMA)’NİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ali Mücahit Karahan
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.946235
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
525
0
FAVORİ
525
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Satılan Tavuk Kanatlarda Bazı Biyokimyasal Özelliklerin ve Campylobacter Türlerinin Varlığının Belirlenmesi
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Bülent Hallaç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
406
0
FAVORİ
406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Yalçın Güçer
,
Osman Kılınççeker
,
Ender Sinan Poyrazoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
1
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Bitkisel Unların Yenilebilir Film veya Kaplama Olarak Kullanımında Etkili Olan Özellikleri
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
670
0
FAVORİ
670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Tahıl ve Tahıl Benzeri Unların Yenilebilir Film ve Kaplama Potansiyellerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Mücahit Karahan
,
Raciye Meral
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.662709
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1095
0
FAVORİ
1095
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
870
0
FAVORİ
870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bambu Lifinin Balık Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
0
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
, Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.460892
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2208
0
FAVORİ
2208
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu (Ceratonia siliqua L.) Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Osman Kılıncçeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.439033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1316
0
FAVORİ
1316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bezelye (Pisum sativum L.) Nişastasının Gıda Sanayiinde Kullanımı
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1280
0
FAVORİ
1280
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Gamların Sazan (Cyprinus carpio L.) Eti Köftelerinin Bazı Özellikleri Üzerine Etkileria
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.437558
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1132
1
FAVORİ
1132
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Özgür Gölge
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1873
0
FAVORİ
1873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARA, TRAGAKANT VE AGAR AGAR GAMLARININ TAVUK KÖFTELERDE KULLANIMI
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1394
0
FAVORİ
1394
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk köftelerinin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri
Yazarlar:
Mustafa Tahsin Yılmaz
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1135
0
FAVORİ
1135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Kaplama Maddelerinin ve Kızartma Sürelerinin Tavuk Köftelerin Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Adıyaman Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
0
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Buğday proteini ve bezelye proteini ile hazırlanan çözelti tipi kaplamaların tavuk köftelerde kullanımı
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
, Abdulkadir Alkış
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1522
0
FAVORİ
1522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ada Çayı ve Isırgan Otu Ekstraktlarının Balık Köfte Kaplamalarında Kullanımı
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Adıyaman Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3693
0
FAVORİ
3693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
ADYUTAYAM Dergisi
Akademik Ziraat Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
ADYUTAYAM Dergisi
Aydın Gastronomy
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Van Veterinary Journal
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Deve Dikeni (Silybum marianum) Tohumu Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1165336
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
590
1
ATIF
1
FAVORİ
590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
870
4
ATIF
0
FAVORİ
870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
, Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.460892
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2208
2
ATIF
0
FAVORİ
2208
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu (Ceratonia siliqua L.) Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Osman Kılıncçeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.439033
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1316
1
ATIF
0
FAVORİ
1316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Özgür Gölge
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1873
1
ATIF
0
FAVORİ
1873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat