avatar
Osman Kılınççeker Prof. Dr. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 22 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 7
22 Yayın
13 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1032

0

1

281

0

1

304

Yayınlar

1

304

0

235

0

409

0

940

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 725

0

725

0

575

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2000

0

2000

0

1102

0

1140

1

1032

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1769

0

1769

TARA, TRAGAKANT VE AGAR AGAR GAMLARININ TAVUK KÖFTELERDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1280

0

1280

0

1123

0

1394

0

3454

Yayınlar

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 725

4

0

725

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2000

1

0

2000

1

0

1102

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1769

1

0

1769

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.