Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şükrü Kurt
Prof. Dr.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
12
1
Yayın
12
Hakemlik
0000-0002-8695-0810
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Sığır Eti Köftelerinde Nar Çekirdeği Ununun Kullanım Potansiyelinin Araştırılması
Yazarlar:
Şükrü Kurt
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adıyaman University Journal of Science
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1162
0
FAVORİ
1162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman University Journal of Science
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
ADYUTAYAM Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat