Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Ömer Said Toker profil resmi
Ömer Said Toker Yrd. Doç. Dr.
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 8
6 Yayın
2 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Popüler Yayınları

2

1

1362

Yayınlar

BİTKİ TOHUM MUSİLAJLARI VE GIDALARDA KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20073
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2807

0

2807

0

1161

0

1625

βv TOHUMLAMA TEKNİĞİNİN ALTERNATİF PRE-KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ OLARAK SİNBİYOTİK SÜTLÜ ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Ömer Said Toker , Haniyeh Rasouli Pirouzian, Nevzat Konar , Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1734

0

1734

Yayınlar

2

1

1362

1

0

1161

βv TOHUMLAMA TEKNİĞİNİN ALTERNATİF PRE-KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ OLARAK SİNBİYOTİK SÜTLÜ ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Ömer Said Toker , Haniyeh Rasouli Pirouzian, Nevzat Konar , Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18020
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1734

5

0

1734

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.