Osman SAĞDIÇ Prof. Dr. Yildiz Technical University
Yayın 13 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 16
13 Yayın
2 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
16 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

Yildiz Technical University

Popüler Yayınları

HELAL GIDA KAPSAMINDA GIDA AMBALAJ VE KAPLAMA MADDELERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1891

0

ATIF

1

FAVORİ

1891

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

594

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1152

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyonun Mantar Turşusunun Biyoaktivitesi ve Çeşitli Özelliklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.860073
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 690

0

ATIF

0

FAVORİ

690

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

436

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Piyasada Satılan Ticari Propolis Örneklerinin Biyoaktif Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Osman SAĞDIÇ , Salih KARASU , Hamza GOKTAS
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.734204
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1431

1

ATIF

0

FAVORİ

1431

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etmeni SARS-CoV-2’nin Değerlendirilmesi ve Korunma Yöntemleri
Yazarlar: Osman SAĞDIÇ , Selma KAYACAN, Enes DERTLİ , Muhammet ARICI
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715223
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5010

7

ATIF

0

FAVORİ

5010

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

1891

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üvez Meyvesinin Antioksidan Aktivitesi
Yazarlar: Yüksel BAYRAM , Yasemin TORLAK, Osman SAĞDIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.589736
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1907

4

ATIF

0

FAVORİ

1907

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Ayşe KARADAĞ , Hülya ATASOY, Kübra ÖZKAN, Osman SAĞDIÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.544132
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1066

0

ATIF

0

FAVORİ

1066

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

1900

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

15399

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ülkemizde ve Dünyada Helal Gıda Hususunda Karşılaşılan Problemler
Yayın Bilgisi: 2013 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4406

0

ATIF

0

FAVORİ

4406

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.