Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ruşen Metin Yıldırım
Öğretim Görevlisi
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Effect of Addition of Fig Seed Cold Press Oil Byproduct on Physicochemical, Sensory, Textural and Bioactive Properties of Bread
Yazarlar:
Elif Çakır
,
Ruşen Metin Yıldırım
,
Görkem Özülkü
,
Fatih Törnük
,
Doç. Dr. Ömer Said Toker
,
Osman Sağdıç
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
367
0
FAVORİ
367
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat