Muhammet Arıcı profil resmi
Muhammet Arıcı Prof. Dr. Yildiz Technical University
Yayın 9 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 44
9 Yayın
11 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
44 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Yildiz Technical University

Yayınlar

0

526

0

765

0

864

0

5500

Tuz: Gıdalardaki Algısı, Fonksiyonları ve Kullanımının Azaltılmasına Yönelik Stratejiler
Yazarlar: Banu Akgün, Seda Genç , Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475397
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11530

0

11530

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 783

0

783

Yayınlar

Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etmeni SARS-CoV-2’nin Değerlendirilmesi ve Korunma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715223
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5500

12

0

5500

Tuz: Gıdalardaki Algısı, Fonksiyonları ve Kullanımının Azaltılmasına Yönelik Stratejiler
Yazarlar: Banu Akgün, Seda Genç , Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475397
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11530

5

0

11530

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 783

3

0

783

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.