Muhammet Arıcı profil resmi
Muhammet Arıcı Prof. Dr. Yildiz Technical University
Yayın 9 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 23 TR Dizin Atıf 48
9 Yayın
11 Hakemlik
23 CrossRef Atıf
48 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

Yildiz Technical University

Popüler Yayınları

Yayınlar

0

859

0

1107

0

1289

0

5717

Tuz: Gıdalardaki Algısı, Fonksiyonları ve Kullanımının Azaltılmasına Yönelik Stratejiler
Yazarlar: Banu Akgün, Seda Genç , Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475397
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12417

0

12417

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1033

0

1033

Yayınlar

1

0

1289

Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etmeni SARS-CoV-2’nin Değerlendirilmesi ve Korunma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715223
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5717

12

0

5717

Tuz: Gıdalardaki Algısı, Fonksiyonları ve Kullanımının Azaltılmasına Yönelik Stratejiler
Yazarlar: Banu Akgün, Seda Genç , Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475397
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12417

5

0

12417

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1033

4

0

1033

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.