Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Muhammet Arıcı
Prof. Dr.
Yildiz Technical University
Yayın
9
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
20
9
Yayın
11
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Yildiz Technical University
Yayınlar
Çeşitli Kaynaklardan ve Ticari Gıda Takviyelerinden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Burcu Kahraman
,
Burcu Mine Şenol
,
Enes Dertli
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1329533
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
593
0
FAVORİ
593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antik Buğday Siyez’in (Triticum monococcum) Ekmeğin Kalite ve Besinsel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Çakır
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
0
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bacterial Dynamics of Hardaliye, a Fermented Grape Beverage, Determined by Highthroughput Sequencing
Yazarlar:
Banu Metin
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Esra Yıldırım Servi
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1066364
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
0
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Carob Flour Addition to Sourdough: Effect of Sourdough Fermentation, Dough Rheology and Bread Quality
Yazarlar:
Senem Karlıdağ
,
Muhammet Arıcı
,
Görkem Özülkü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1022834
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
795
0
FAVORİ
795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Addition of Fig Seed Cold Press Oil Byproduct on Physicochemical, Sensory, Textural and Bioactive Properties of Bread
Yazarlar:
Elif Çakır
,
Ruşen Metin Yıldırım
,
Görkem Özülkü
,
Fatih Törnük
,
Doç. Dr. Ömer Said Toker
,
Osman Sağdıç
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
349
0
FAVORİ
349
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etmeni SARS-CoV-2’nin Değerlendirilmesi ve Korunma Yöntemleri
Yazarlar:
Osman Sağdıç
, Selma Kayacan,
Enes Dertli
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715223
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5450
0
FAVORİ
5450
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuz: Gıdalardaki Algısı, Fonksiyonları ve Kullanımının Azaltılmasına Yönelik Stratejiler
Yazarlar: Banu Akgün,
Seda Genç
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475397
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11182
0
FAVORİ
11182
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change in Physicochemical, Microbiological and Textural Properties of Raw Milk White Cheese During Ripening: Effect of Thyme and Garlic Aromatic Waters
Yazarlar:
Fatih Törnük
,
Osman Sağdıç
,
Hasan Cankurt
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1086
0
FAVORİ
1086
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar:
Muhammet Arıcı
,
Fatma Coşkun
, Gülnaz Çelikyurt,
Mustafa Mirik
, Mehmet Gülcü,
Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
714
0
FAVORİ
714
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
European Food Science and Engineering
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Anadolu Orman Araştırmaları Dergisi
Bilim Armonisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etmeni SARS-CoV-2’nin Değerlendirilmesi ve Korunma Yöntemleri
Yazarlar:
Osman Sağdıç
, Selma Kayacan,
Enes Dertli
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715223
ATIF
12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5450
12
ATIF
0
FAVORİ
5450
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuz: Gıdalardaki Algısı, Fonksiyonları ve Kullanımının Azaltılmasına Yönelik Stratejiler
Yazarlar: Banu Akgün,
Seda Genç
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475397
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11182
5
ATIF
0
FAVORİ
11182
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar:
Muhammet Arıcı
,
Fatma Coşkun
, Gülnaz Çelikyurt,
Mustafa Mirik
, Mehmet Gülcü,
Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
714
3
ATIF
0
FAVORİ
714
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat