Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Banu Metin
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
22
7
Yayın
7
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
22
TR Dizin Atıf
0000-0002-3203-0058
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Moleküler Genetik
Mikrobiyoloji
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE PSEUDOMONAS BİYOÇEŞİTLİLİĞİ, BOZUCU ÖZELLİKLERİ, BİYOFİLM ÜRETİMİ VE ÇOĞUNLUK ALGILAMA (QUORUM SENSING) SİSTEMİ
Yazarlar:
Yasemin Şefika Küçükata
,
Hasan Yetim
,
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24036
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
0
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bacterial Dynamics of Hardaliye, a Fermented Grape Beverage, Determined by Highthroughput Sequencing
Yazarlar:
Banu Metin
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Esra Yıldırım Servi
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1066364
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
837
0
FAVORİ
837
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yazarlar:
Şeyma Nur Demirci
,
Banu Metin
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1762
0
FAVORİ
1762
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mycobiota of Konya mold-ripened (Kuflu) Tulum cheese and the diversity of Penicillium roqueforti isolates
Yazarlar: Meryem Seri,
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.778788
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1733
0
FAVORİ
1733
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fasülye turşusu salamurasının temel kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Hümeyra Odabaş
,
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47769/izufbed.763347
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2652
0
FAVORİ
2652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR KÜFÜ OLARAK PENICILLIUM ROQUEFORTI’NİN TAKSONOMİSİ, MORFOLOJİK, GENETİK VE METABOLİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Ebrar Kırtıl
,
Banu Metin
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20091
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2366
0
FAVORİ
2366
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'de Rize-Ardeşen Yaylalarının Golot Peyniri ile İlişkili Filamentli Funguslar
Yazarlar:
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715639
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
737
0
FAVORİ
737
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Türkiye Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yazarlar:
Şeyma Nur Demirci
,
Banu Metin
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1762
1
ATIF
0
FAVORİ
1762
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mycobiota of Konya mold-ripened (Kuflu) Tulum cheese and the diversity of Penicillium roqueforti isolates
Yazarlar: Meryem Seri,
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.778788
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1733
5
ATIF
0
FAVORİ
1733
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fasülye turşusu salamurasının temel kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Hümeyra Odabaş
,
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47769/izufbed.763347
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2652
1
ATIF
0
FAVORİ
2652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR KÜFÜ OLARAK PENICILLIUM ROQUEFORTI’NİN TAKSONOMİSİ, MORFOLOJİK, GENETİK VE METABOLİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Ebrar Kırtıl
,
Banu Metin
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20091
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2366
1
ATIF
0
FAVORİ
2366
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'de Rize-Ardeşen Yaylalarının Golot Peyniri ile İlişkili Filamentli Funguslar
Yazarlar:
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715639
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
737
2
ATIF
0
FAVORİ
737
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat