avatar
Banu Metin Dr. Öğr. Üyesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 10 TR Dizin Atıf 22
7 Yayın
7 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
22 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Moleküler Genetik Mikrobiyoloji Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

446

0

837

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1762

0

1762

Mycobiota of Konya mold-ripened (Kuflu) Tulum cheese and the diversity of Penicillium roqueforti isolates
Yazarlar: Meryem Seri, Banu Metin
DOI: 10.33988/auvfd.778788
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1733

0

1733

0

2652

0

2366

Türkiye'de Rize-Ardeşen Yaylalarının Golot Peyniri ile İlişkili Filamentli Funguslar
Yazarlar: Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715639
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 737

0

737

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1762

1

0

1762

Mycobiota of Konya mold-ripened (Kuflu) Tulum cheese and the diversity of Penicillium roqueforti isolates
Yazarlar: Meryem Seri, Banu Metin
DOI: 10.33988/auvfd.778788
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1733

5

0

1733

1

0

2652

1

0

2366

Türkiye'de Rize-Ardeşen Yaylalarının Golot Peyniri ile İlişkili Filamentli Funguslar
Yazarlar: Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715639
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 737

2

0

737

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.