avatar
Banu Metin Dr. Öğr. Üyesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 18
7 Yayın
5 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
18 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Moleküler Genetik Mikrobiyoloji Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

612

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1127

0

1127

Mycobiota of Konya mold-ripened (Kuflu) Tulum cheese and the diversity of Penicillium roqueforti isolates
Yazarlar: Meryem Seri, Banu Metin
DOI: 10.33988/auvfd.778788
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1368

0

1368

0

2337

0

2054

Türkiye'de Rize-Ardeşen Yaylalarının Golot Peyniri ile İlişkili Filamentli Funguslar
Yazarlar: Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715639
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 618

0

618

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1127

1

0

1127

Mycobiota of Konya mold-ripened (Kuflu) Tulum cheese and the diversity of Penicillium roqueforti isolates
Yazarlar: Meryem Seri, Banu Metin
DOI: 10.33988/auvfd.778788
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1368

3

0

1368

1

0

2337

1

0

2054

Türkiye'de Rize-Ardeşen Yaylalarının Golot Peyniri ile İlişkili Filamentli Funguslar
Yazarlar: Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715639
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 618

2

0

618

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.