Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hümeyra Odabaş
Yüksek Lisans
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0003-4815-9507
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Fasülye turşusu salamurasının temel kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Hümeyra Odabaş
,
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47769/izufbed.763347
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2560
0
FAVORİ
2560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Fasülye turşusu salamurasının temel kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Hümeyra Odabaş
,
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47769/izufbed.763347
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2560
1
ATIF
0
FAVORİ
2560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat