Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Demirci
Dr. Öğr. Üyesi
ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
6
3
Yayın
10
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
0000-0002-4394-9852
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY
Popüler Yayınları
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF
5
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5601
5
ATIF
3
FAVORİ
5601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yazarlar:
Şeyma Nur Demirci
,
Banu Metin
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1436
0
FAVORİ
1436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5601
3
FAVORİ
5601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çölyak Hastalarına Özel Glutensiz Kek Formülasyonlarının Farklı Tip ve Miktarda Glutensiz Un Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar:
Halime Pehlivanoğlu
,
Mehmet Demirci
, Esranur Yaşa, Hamide Feyza Bardakçı, Kübra Gökduman, Ervanur Karasu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.994986
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yazarlar:
Şeyma Nur Demirci
,
Banu Metin
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1436
1
ATIF
0
FAVORİ
1436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF
5
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5601
5
ATIF
3
FAVORİ
5601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat