Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Demirci
Dr. Öğr. Üyesi
ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
10
3
Yayın
10
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
0000-0002-4394-9852
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY
Popüler Yayınları
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF
8
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7107
8
ATIF
3
FAVORİ
7107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yazarlar:
Şeyma Nur Demirci
,
Banu Metin
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2393
0
FAVORİ
2393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7107
3
FAVORİ
7107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çölyak Hastalarına Özel Glutensiz Kek Formülasyonlarının Farklı Tip ve Miktarda Glutensiz Un Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar:
Halime Pehlivanoğlu
,
Mehmet Demirci
, Hamide Feyza Bardakçı, Ervanur Karasu, Esranur Yaşa, Kübra Gökduman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.994986
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
0
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yazarlar:
Şeyma Nur Demirci
,
Banu Metin
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2393
1
ATIF
0
FAVORİ
2393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF
8
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7107
8
ATIF
3
FAVORİ
7107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çölyak Hastalarına Özel Glutensiz Kek Formülasyonlarının Farklı Tip ve Miktarda Glutensiz Un Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar:
Halime Pehlivanoğlu
,
Mehmet Demirci
, Hamide Feyza Bardakçı, Ervanur Karasu, Esranur Yaşa, Kübra Gökduman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.994986
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
1
ATIF
0
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI