avatar
Mehmet Demirci Dr. Öğr. Üyesi ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 6
3 Yayın
10 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY

Popüler Yayınları

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF 5 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6182

5

3

6182

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1811

0

1811

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6182

3

6182

Çölyak Hastalarına Özel Glutensiz Kek Formülasyonlarının Farklı Tip ve Miktarda Glutensiz Un Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar: Halime Pehlivanoğlu , Mehmet Demirci , Esranur Yaşa, Hamide Feyza Bardakçı, Kübra Gökduman, Ervanur Karasu
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.994986
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 628

0

628

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1811

1

0

1811

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF 5 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6182

5

3

6182

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.