avatar
Mehmet Demirci Dr. Öğr. Üyesi ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 6
3 Yayın
10 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY

Popüler Yayınları

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF 5 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5601

5

3

5601

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1436

0

1436

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5601

3

5601

Çölyak Hastalarına Özel Glutensiz Kek Formülasyonlarının Farklı Tip ve Miktarda Glutensiz Un Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar: Halime Pehlivanoğlu , Mehmet Demirci , Esranur Yaşa, Hamide Feyza Bardakçı, Kübra Gökduman, Ervanur Karasu
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.994986
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 560

0

560

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1436

1

0

1436

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF 5 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5601

5

3

5601

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.