avatar
Mehmet Demirci Dr. Öğr. Üyesi ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 10
3 Yayın
10 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

ISTANBUL SABAHATTIN ZAIM UNIVERSITY

Popüler Yayınları

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF 8 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7107

8

3

7107

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2393

0

2393

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7107

3

7107

Çölyak Hastalarına Özel Glutensiz Kek Formülasyonlarının Farklı Tip ve Miktarda Glutensiz Un Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar: Halime Pehlivanoğlu , Mehmet Demirci , Hamide Feyza Bardakçı, Ervanur Karasu, Esranur Yaşa, Kübra Gökduman
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.994986
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

0

940

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2393

1

0

2393

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF 8 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7107

8

3

7107

Çölyak Hastalarına Özel Glutensiz Kek Formülasyonlarının Farklı Tip ve Miktarda Glutensiz Un Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar: Halime Pehlivanoğlu , Mehmet Demirci , Hamide Feyza Bardakçı, Ervanur Karasu, Esranur Yaşa, Kübra Gökduman
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.994986
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

1

0

940