Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Halime Pehlivanoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
1
6
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yağ Teknolojisi
Kurum
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Peynir Altı Suyu Protein Jeli ile Zenginleştirilmiş Yaban Mersinli Fonksiyonel Dondurmanın Biyoerişilebilirliğinin Araştırılması
Yazarlar:
Halime Pehlivanoğlu
,
Zeynep Sunal
,
Mustafa Yaman
,
Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1399931
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
334
0
FAVORİ
334
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bacterial Dynamics of Hardaliye, a Fermented Grape Beverage, Determined by Highthroughput Sequencing
Yazarlar:
Banu Metin
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Esra Yıldırım Servi
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1066364
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
760
0
FAVORİ
760
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Japon Balıklarında Büyüme, Renklenme ve Kan Parametreleri Üzerine Diyet Soğuk Pres Tohum Yağlarının Etkileri
Yazarlar:
Halime Pehlivanoğlu
,
Mehmet Yardımcı
,
Çetin Yağcılar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1119285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
239
0
FAVORİ
239
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Kırmızı Etlerdeki Konjuge Linoleik Asit (KLA) Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Bülent Nazlı
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Bilal Çakır
,
Muhammed Çağlar
,
Chi-ching Lee
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1099995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
535
0
FAVORİ
535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çölyak Hastalarına Özel Glutensiz Kek Formülasyonlarının Farklı Tip ve Miktarda Glutensiz Un Kullanılarak Optimizasyonu
Yazarlar:
Halime Pehlivanoğlu
,
Mehmet Demirci
, Hamide Feyza Bardakçı, Kübra Gökduman, Esranur Yaşa, Ervanur Karasu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.994986
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
581
0
FAVORİ
581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul Piyasasında Satılan Soğuk Pres Yağların Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Halime Pehlivanoğlu
,
Esma Önder
,
Hatice Ebrar Kırtıl
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.780205
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1689
0
FAVORİ
1689
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Gıda
Haliç Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Kırmızı Etlerdeki Konjuge Linoleik Asit (KLA) Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Bülent Nazlı
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Bilal Çakır
,
Muhammed Çağlar
,
Chi-ching Lee
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1099995
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
535
1
ATIF
0
FAVORİ
535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat