Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Muhammed Çağlar
Arş. Gör.
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
8
6
Yayın
4
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0002-5270-6756
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Kurum
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Popüler Yayınları
Üzümsü Meyvelerde Bulunan Fenolik Bileşikler ve Beslenmedeki Önemi
Yazarlar:
Muhammed Çağlar
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15841
0
ATIF
1
FAVORİ
15841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Analizlerinde Kullanılan Spektroskopik Teknikler
Yazarlar:
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mehmet Demirci
, Abdulkadir Şahiner, Bilal Çakır, Ahmet Furkan Çağlar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544975
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6764
0
ATIF
1
FAVORİ
6764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Kırmızı Etlerdeki Konjuge Linoleik Asit (KLA) Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Bülent Nazlı
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Bilal Çakır
,
Muhammed Çağlar
,
Chi-ching Lee
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1099995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
501
0
FAVORİ
501
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Analizlerinde Kullanılan Spektroskopik Teknikler
Yazarlar:
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mehmet Demirci
, Abdulkadir Şahiner, Bilal Çakır, Ahmet Furkan Çağlar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544975
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6764
1
FAVORİ
6764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TIM Systems: A Novel Approach for Determination of Bioaccessibility and Bioavailability of Food Components
Yazarlar:
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.479506
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1234
0
FAVORİ
1234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İLE FERMENTE EDİLMİŞ FINDIK SÜTÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Rabia Güneş, İnci Zent,
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1696
0
FAVORİ
1696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzümsü Meyvelerde Bulunan Fenolik Bileşikler ve Beslenmedeki Önemi
Yazarlar:
Muhammed Çağlar
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15841
1
FAVORİ
15841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prebiyotik Oligosakkaritlerin Kaynakları, Üretimleri ve Gıda Uygulamaları
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Osman Sağdıç
,
Mustafa Çavuş
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
,
Muhammed Çağlar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18883
0
FAVORİ
18883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Kırmızı Etlerdeki Konjuge Linoleik Asit (KLA) Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Bülent Nazlı
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Bilal Çakır
,
Muhammed Çağlar
,
Chi-ching Lee
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1099995
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
501
1
ATIF
0
FAVORİ
501
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İLE FERMENTE EDİLMİŞ FINDIK SÜTÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Rabia Güneş, İnci Zent,
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18022
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1696
8
ATIF
0
FAVORİ
1696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat