Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bülent Nazlı
Prof. Dr.
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ, İSTANBUL ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-1472-4961
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ, İSTANBUL ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Yayınlar
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Kırmızı Etlerdeki Konjuge Linoleik Asit (KLA) Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Bülent Nazlı
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Bilal Çakır
,
Muhammed Çağlar
,
Chi-ching Lee
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1099995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
501
0
FAVORİ
501
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Kırmızı Etlerdeki Konjuge Linoleik Asit (KLA) Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Bülent Nazlı
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Bilal Çakır
,
Muhammed Çağlar
,
Chi-ching Lee
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1099995
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
501
1
ATIF
0
FAVORİ
501
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat