Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Demirci
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
3
4
Yayın
3
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Üzümsü Meyvelerde Bulunan Fenolik Bileşikler ve Beslenmedeki Önemi
Yazarlar:
Muhammed Çağlar
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16100
0
ATIF
1
FAVORİ
16100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Analizlerinde Kullanılan Spektroskopik Teknikler
Yazarlar:
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mehmet Demirci
, Abdulkadir Şahiner, Bilal Çakır, Ahmet Furkan Çağlar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544975
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7119
0
ATIF
1
FAVORİ
7119
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gıda Analizlerinde Kullanılan Spektroskopik Teknikler
Yazarlar:
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mehmet Demirci
, Abdulkadir Şahiner, Bilal Çakır, Ahmet Furkan Çağlar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544975
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7119
1
FAVORİ
7119
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TIM Systems: A Novel Approach for Determination of Bioaccessibility and Bioavailability of Food Components
Yazarlar:
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.479506
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1285
0
FAVORİ
1285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzümsü Meyvelerde Bulunan Fenolik Bileşikler ve Beslenmedeki Önemi
Yazarlar:
Muhammed Çağlar
,
Mehmet Demirci
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16100
1
FAVORİ
16100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prebiyotik Oligosakkaritlerin Kaynakları, Üretimleri ve Gıda Uygulamaları
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Osman Sağdıç
,
Mustafa Çavuş
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
,
Muhammed Çağlar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
19308
0
FAVORİ
19308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat