Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Tahsin Yılmaz
Prof. Dr.
King Abdulaziz University
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
25
3
Yayın
1
Hakemlik
25
CrossRef Atıf
8396971300
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Veri Analizi
Yapay Zeka (Diğer)
Kurum
King Abdulaziz University
Yayınlar
Optimization of exopolysaccharide production of Lactobacillus brevis E25 using RSM and characterization
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Ecem Poyraz,
Enes Dertli
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.545929
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1964
0
FAVORİ
1964
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İLE FERMENTE EDİLMİŞ FINDIK SÜTÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Rabia Güneş, İnci Zent,
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2254
0
FAVORİ
2254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prebiyotik Oligosakkaritlerin Kaynakları, Üretimleri ve Gıda Uygulamaları
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Osman Sağdıç
,
Mustafa Çavuş
,
Halime Pehlivanoğlu
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
,
Muhammed Çağlar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20405
0
FAVORİ
20405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Sakarya University Journal of Science
Kurul Üyeliği
Journal of AI
Hakemlik
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Optimization of exopolysaccharide production of Lactobacillus brevis E25 using RSM and characterization
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Ecem Poyraz,
Enes Dertli
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.545929
ATIF
15
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1964
15
ATIF
0
FAVORİ
1964
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İLE FERMENTE EDİLMİŞ FINDIK SÜTÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Rabia Güneş, İnci Zent,
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18022
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2254
10
ATIF
0
FAVORİ
2254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat