avatar
Hasan YETİM Prof. Dr. İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 16 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 1
16 Yayın
5 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Helal Gıda

Kurum

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Helâl Gıda Üretimi ve Tüketimi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8417

0

2

8417

Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen AKÇAY, Fatih TÖRNÜK , Hasan YETİM
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7838

3

1

7838

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4585

2

1

4585

0

1

2951

Yayınlar

1

2951

Pastırma Mikrobiyatası
Yayın Bilgisi: 2021 , Bozok Veterinary Sciences
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 537

0

537

Gıda ve Beslenme Açısından D-Tagatoz
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1005082
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 805

0

805

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4585

1

4585

0

2097

Helâl Gıda Üretimi ve Tüketimi
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8417

2

8417

Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen AKÇAY, Fatih TÖRNÜK , Hasan YETİM
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7838

1

7838

Helal ve Sağlıklı Et ve Et Ürünleri Üretimi
Yayın Bilgisi: 2020 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1407

0

1407

0

5959

İslam Perspektifinden Obezite ve Helal Hayat
Yayın Bilgisi: 2020 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2346

0

2346

0

1283

HELAL İÇECEK AROMALARI: TURUNÇGİL ÖRNEĞİ
Yazarlar: Nevzat KONAR , Seçil ŞENOCAK, Naike Neslihan ÜNLÜTÜRK, Hasan YETİM
Yayın Bilgisi: 2019 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1872

0

1872

0

2813

Diyet Blok Tip Eritme Peyniri Üretiminde Yumurta Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yazarlar: Hasan CANKURT , Ramiz YÜKSEL, Hasan YETİM
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.538858
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2219

0

2219

Yayınlar

İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4585

2

1

4585

BAZI FERMENTE KAHVELER VE HELALLİK DURUMLARI: KOPİ LUWAK VE BLACK IVORY
Yayın Bilgisi: 2021 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.892838
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2097

1

0

2097

Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen AKÇAY, Fatih TÖRNÜK , Hasan YETİM
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7838

3

1

7838

1

0

2813

Diyet Blok Tip Eritme Peyniri Üretiminde Yumurta Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yazarlar: Hasan CANKURT , Ramiz YÜKSEL, Hasan YETİM
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.538858
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2219

1

0

2219

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.