Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasan Yetim
Prof. Dr.
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
18
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
47
18
Yayın
6
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
47
TR Dizin Atıf
0000-0002-5388-5856
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Helal Gıda
Kurum
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Helâl Gıda Üretimi ve Tüketimi
Yazarlar:
Zeynep Güneş
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10496
0
ATIF
3
FAVORİ
10496
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF
5
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5588
5
ATIF
3
FAVORİ
5588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen Akçay,
Fatih Törnük
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10278
5
ATIF
1
FAVORİ
10278
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
,
Gülşah Darama
,
Bahar Özatila
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4307
1
ATIF
1
FAVORİ
4307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Innovative approaches in the food industry: Microwave plasma technology and applicability in foods
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Hasan Yetim
,
Ferhat Bozduman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1479642
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
56
0
FAVORİ
56
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE PSEUDOMONAS BİYOÇEŞİTLİLİĞİ, BOZUCU ÖZELLİKLERİ, BİYOFİLM ÜRETİMİ VE ÇOĞUNLUK ALGILAMA (QUORUM SENSING) SİSTEMİ
Yazarlar:
Yasemin Şefika Küçükata
,
Hasan Yetim
,
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24036
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
289
0
FAVORİ
289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
,
Gülşah Darama
,
Bahar Özatila
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4307
1
FAVORİ
4307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Beslenme Açısından D-Tagatoz
Yazarlar:
Hasan Yetim
,
İsmail Hakkı Tekiner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1005082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1056
0
FAVORİ
1056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastırma Mikrobiyatası
Yazarlar:
Adalet Dışhan
,
Hasan Yetim
,
Zafer Gönülalan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bozok Veterinary Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
752
0
FAVORİ
752
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5588
3
FAVORİ
5588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI FERMENTE KAHVELER VE HELALLİK DURUMLARI: KOPİ LUWAK VE BLACK IVORY
Yazarlar:
Yasemin Şefika Küçükata
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.892838
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2527
0
FAVORİ
2527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helâl Gıda Üretimi ve Tüketimi
Yazarlar:
Zeynep Güneş
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10496
3
FAVORİ
10496
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen Akçay,
Fatih Törnük
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10278
1
FAVORİ
10278
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal ve Sağlıklı Et ve Et Ürünleri Üretimi
Yazarlar:
Cemalettin Sarıçoban
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1810
0
FAVORİ
1810
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatih Gültekin
,
Orhan Çeker
,
Adem Elgün
,
Mehmet Gürbilek
,
Murat Şimşek
,
Rıfat Oral
,
Saffet Köse
,
Selman Türker
,
Hamdi Döndüren
,
Mustafa Ünaldı
,
Erdoğan Küçüköner
,
Hasan Yetim
,
Bülent Dede
,
Ahmet Aydın
,
İsmail Özmen
,
Levent Başayiğit
,
Mustafa Cengiz
,
Tahir Tilki
,
Sümeyye Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2991
0
FAVORİ
2991
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alternatif Protein Kaynaklarından Yapay Et Üretimi Kavramına Eleştirel Bir Bakış
Yazarlar:
Hasan Yetim
,
İsmail Hakkı Tekiner
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7174
0
FAVORİ
7174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İslam Perspektifinden Obezite ve Helal Hayat
Yazarlar:
Adem Elgün
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2825
0
FAVORİ
2825
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstihale Örneklerinin Gıda Katkı Maddelerine Yönelik Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatih Gültekin
,
Orhan Çeker
,
Adem Elgün
,
Mehmet Gürbilek
,
Murat Şimşek
, Rıfat Oral,
Saffet Köse
,
Selman Türker
,
Hamdi Döndüren
, Mustafa Ünaldı, Erdoğan Küçüköner,
Hasan Yetim
, Ahmet Aydın,
Bülent Dede
,
İsmail Özmen
,
Levent Başayiğit
,
Mustafa Cengiz
,
Tahir Tilki
,
Sümeyye Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1264
0
FAVORİ
1264
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA SANAYİNDE KULLANILAN KIL FIRÇALARIN ORİJİNİNİN TESPİTİ
Yazarlar:
Esra Avcı
,
Mine Erdem Büyükkiraz
,
Zülal Kesmen
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1869
0
FAVORİ
1869
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HELAL İÇECEK AROMALARI: TURUNÇGİL ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Nevzat Konar
, Seçil Şenocak, Naike Neslihan Ünlütürk,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2186
0
FAVORİ
2186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyet Blok Tip Eritme Peyniri Üretiminde Yumurta Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yazarlar:
Hasan Cankurt
, Ramiz Yüksel,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.538858
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2441
0
FAVORİ
2441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Havuç Suyu Konsantresi ve Peyniraltı Suyu Kullanılarak Tuzu Azaltılmış Şalgam Suyu Üretim İmkanlarının Araştırılması
Yazarlar: Neslihan Güven,
Hasan Yetim
,
Hasan Cankurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.539492
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3130
0
FAVORİ
3130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bozok Veterinary Sciences
European Food Science and Engineering
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Editörlük
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Teknik Editör , Editör , Yazım Editörü
Journal of Agricultural Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Osmanlı Medeniyeti Araştırmaları Dergisi
Sağlık Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
,
Gülşah Darama
,
Bahar Özatila
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4307
1
ATIF
1
FAVORİ
4307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF
5
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5588
5
ATIF
3
FAVORİ
5588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI FERMENTE KAHVELER VE HELALLİK DURUMLARI: KOPİ LUWAK VE BLACK IVORY
Yazarlar:
Yasemin Şefika Küçükata
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.892838
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2527
1
ATIF
0
FAVORİ
2527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen Akçay,
Fatih Törnük
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10278
5
ATIF
1
FAVORİ
10278
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyet Blok Tip Eritme Peyniri Üretiminde Yumurta Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yazarlar:
Hasan Cankurt
, Ramiz Yüksel,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.538858
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2441
2
ATIF
0
FAVORİ
2441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Havuç Suyu Konsantresi ve Peyniraltı Suyu Kullanılarak Tuzu Azaltılmış Şalgam Suyu Üretim İmkanlarının Araştırılması
Yazarlar: Neslihan Güven,
Hasan Yetim
,
Hasan Cankurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.539492
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3130
3
ATIF
0
FAVORİ
3130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat