Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasan Yetim
Prof. Dr.
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
20
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
25
TR Dizin Atıf
48
20
Yayın
8
Hakemlik
25
CrossRef Atıf
48
TR Dizin Atıf
0000-0002-5388-5856
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Helal Gıda
Kurum
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Helâl Gıda Üretimi ve Tüketimi
Yazarlar:
Zeynep Güneş
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12762
0
ATIF
3
FAVORİ
12762
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF
8
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6910
8
ATIF
3
FAVORİ
6910
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen Akçay,
Fatih Törnük
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13904
6
ATIF
1
FAVORİ
13904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
,
Gülşah Darama
,
Bahar Özatila
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6341
2
ATIF
1
FAVORİ
6341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
LLDPE/Kil Nanokompozit Filmler İçeren Biyoaktif Bileşiklerin Taze Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesine Etkileri
Yazarlar:
Fatih Törnük
,
Gözde Kutlu
,
Osman Sağdıç
,
Mehmet Hançer
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1521525
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
187
0
FAVORİ
187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOMBUCHA FERMENTE İÇECEĞİNİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE İSLÂM FIKHI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Nuran Erdem
,
Hasan Yetim
,
Suleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1679774
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
382
0
FAVORİ
382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Innovative approaches in the food industry: Microwave plasma technology and applicability in foods
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Hasan Yetim
,
Ferhat Bozduman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1479642
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
0
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE PSEUDOMONAS BİYOÇEŞİTLİLİĞİ, BOZUCU ÖZELLİKLERİ, BİYOFİLM ÜRETİMİ VE ÇOĞUNLUK ALGILAMA (QUORUM SENSING) SİSTEMİ
Yazarlar:
Yasemin Şefika Küçükata
,
Hasan Yetim
,
Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24036
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
683
0
FAVORİ
683
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
,
Gülşah Darama
,
Bahar Özatila
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6341
1
FAVORİ
6341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Beslenme Açısından D-Tagatoz
Yazarlar:
Hasan Yetim
,
İsmail Hakkı Tekiner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1005082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1425
0
FAVORİ
1425
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastırma Mikrobiyatası
Yazarlar:
Adalet Dışhan
,
Hasan Yetim
,
Zafer Gönülalan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bozok Veterinary Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1079
0
FAVORİ
1079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6910
3
FAVORİ
6910
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI FERMENTE KAHVELER VE HELALLİK DURUMLARI: KOPİ LUWAK VE BLACK IVORY
Yazarlar:
Yasemin Şefika Küçükata
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.892838
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3217
0
FAVORİ
3217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helâl Gıda Üretimi ve Tüketimi
Yazarlar:
Zeynep Güneş
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12762
3
FAVORİ
12762
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen Akçay,
Fatih Törnük
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13904
1
FAVORİ
13904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alternatif Protein Kaynaklarından Yapay Et Üretimi Kavramına Eleştirel Bir Bakış
Yazarlar:
Hasan Yetim
,
İsmail Hakkı Tekiner
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9651
0
FAVORİ
9651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal ve Sağlıklı Et ve Et Ürünleri Üretimi
Yazarlar:
Cemalettin Sarıçoban
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2219
0
FAVORİ
2219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatih Gültekin
,
Orhan Çeker
,
Adem Elgün
,
Mehmet Gürbilek
,
Murat Şimşek
,
Rıfat Oral
,
Saffet Köse
,
Selman Türker
,
Hamdi Döndüren
,
Mustafa Ünaldı
,
Erdoğan Küçüköner
,
Hasan Yetim
,
Ahmet Aydın
,
Bülent Dede
,
İsmail Özmen
,
Levent Başayiğit
,
Mustafa Cengiz
,
Tahir Tilki
,
Sümeyye Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3724
0
FAVORİ
3724
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İslam Perspektifinden Obezite ve Helal Hayat
Yazarlar:
Adem Elgün
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3455
0
FAVORİ
3455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstihale Örneklerinin Gıda Katkı Maddelerine Yönelik Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fatih Gültekin
,
Orhan Çeker
,
Adem Elgün
,
Mehmet Gürbilek
,
Murat Şimşek
, Rıfat Oral,
Saffet Köse
,
Selman Türker
,
Hamdi Döndüren
, Mustafa Ünaldı, Erdoğan Küçüköner,
Hasan Yetim
, Ahmet Aydın,
Bülent Dede
,
İsmail Özmen
,
Levent Başayiğit
,
Mustafa Cengiz
,
Tahir Tilki
,
Sümeyye Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1742
0
FAVORİ
1742
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA SANAYİNDE KULLANILAN KIL FIRÇALARIN ORİJİNİNİN TESPİTİ
Yazarlar:
Esra Avcı
,
Mine Erdem Büyükkiraz
,
Zülal Kesmen
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2266
0
FAVORİ
2266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HELAL İÇECEK AROMALARI: TURUNÇGİL ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Nevzat Konar
, Seçil Şenocak, Naike Neslihan Ünlütürk,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2505
0
FAVORİ
2505
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyet Blok Tip Eritme Peyniri Üretiminde Yumurta Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yazarlar:
Hasan Cankurt
, Ramiz Yüksel,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.538858
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2777
0
FAVORİ
2777
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Havuç Suyu Konsantresi ve Peyniraltı Suyu Kullanılarak Tuzu Azaltılmış Şalgam Suyu Üretim İmkanlarının Araştırılması
Yazarlar: Neslihan Güven,
Hasan Yetim
,
Hasan Cankurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.539492
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3501
0
FAVORİ
3501
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bozok Veterinary Sciences
European Food Science and Engineering
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Teknik Editör , Editör , Yazım Editörü
Journal of Agricultural Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Osmanlı Medeniyeti Araştırmaları Dergisi
Sağlık Bilimleri Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Yayınlar
Innovative approaches in the food industry: Microwave plasma technology and applicability in foods
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Hasan Yetim
,
Ferhat Bozduman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1479642
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
1
ATIF
0
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
,
Gülşah Darama
,
Bahar Özatila
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6341
2
ATIF
1
FAVORİ
6341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN GIDASI OLARAK BÖCEK PROTEİNLERİ TÜKETİMİ VE GETİRDİĞİ SORUNLAR
Yazarlar:
Mehmet Demirci
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1035367
ATIF
8
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6910
8
ATIF
3
FAVORİ
6910
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI FERMENTE KAHVELER VE HELALLİK DURUMLARI: KOPİ LUWAK VE BLACK IVORY
Yazarlar:
Yasemin Şefika Küçükata
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.892838
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3217
2
ATIF
0
FAVORİ
3217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen Akçay,
Fatih Törnük
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13904
6
ATIF
1
FAVORİ
13904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyet Blok Tip Eritme Peyniri Üretiminde Yumurta Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yazarlar:
Hasan Cankurt
, Ramiz Yüksel,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.538858
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2777
2
ATIF
0
FAVORİ
2777
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Havuç Suyu Konsantresi ve Peyniraltı Suyu Kullanılarak Tuzu Azaltılmış Şalgam Suyu Üretim İmkanlarının Araştırılması
Yazarlar: Neslihan Güven,
Hasan Yetim
,
Hasan Cankurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.539492
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3501
4
ATIF
0
FAVORİ
3501
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat