Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gözde Kutlu
Yrd. Doç. Dr.
Ankara Medipol Üniversitesi
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
6
7
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
0000-0001-7111-1726
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
Ankara Medipol Üniversitesi
Popüler Yayınları
Mutfakta Sıfır Atık Yaklaşımıyla Sirke ve Turşu Üretimi Üzerine Bir Derleme
Yazarlar:
Gözde Kutlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.13919545
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
587
0
ATIF
1
FAVORİ
587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KENGER (GUNDELIA TOURNEFORTII L.) BİTKİSİNİN FARKLI KISIMLARININ BİYOAKTİF, SİTOTOKSİK VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİNİN IN VITRO DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Kubra Feyza Erol
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24096
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
39
0
FAVORİ
39
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teff: Its applicability in various food uses and potential as a key component in gluten-free food formulations—An overview of existing literature research
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Egemen Özsüer
,
Merve Madenlioğlu
,
Güneş Eroğlu
,
İlayda Akbaş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1505289
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
108
0
FAVORİ
108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfakta Sıfır Atık Yaklaşımıyla Sirke ve Turşu Üretimi Üzerine Bir Derleme
Yazarlar:
Gözde Kutlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.13919545
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
587
1
FAVORİ
587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactiplantibacillus plantarum ve iğde (Elaeagnus angustifolia L.) unu kullanılarak simbiyotik dondurma üretimi
Yazarlar:
Beyza Nur Süren
,
Sedanur Salman
,
Emel Kaya
,
Yağmur Büyükkal
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1484737
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
204
0
FAVORİ
204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potential use of hazelnut (Corylus avellana L.) shell powder in muffin production by partial substitution of wheat flour: Color, bioactive, textural, and sensory properties
Yazarlar:
Esma Nur Demirkan
,
Şeyma Nur Akyürek
,
Deniz Bayraktar
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1443464
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of a new vegan muffin formulation: Assessing its quality and sensory characteristics
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Safa Yılmaz
,
Ahmet Eray Karabulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1481485
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
606
0
FAVORİ
606
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elma ve kivi dilimleri üzerinde kitosan ile nar ve limon kabuğu fenolik ekstraktının potansiyel kullanımı: Fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikler
Yazarlar:
İrem Burun
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
305
0
FAVORİ
305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Gastro-World
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
European Food Science and Engineering
Yayınlar
Teff: Its applicability in various food uses and potential as a key component in gluten-free food formulations—An overview of existing literature research
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Egemen Özsüer
,
Merve Madenlioğlu
,
Güneş Eroğlu
,
İlayda Akbaş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1505289
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
108
1
ATIF
0
FAVORİ
108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potential use of hazelnut (Corylus avellana L.) shell powder in muffin production by partial substitution of wheat flour: Color, bioactive, textural, and sensory properties
Yazarlar:
Esma Nur Demirkan
,
Şeyma Nur Akyürek
,
Deniz Bayraktar
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1443464
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
3
ATIF
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of a new vegan muffin formulation: Assessing its quality and sensory characteristics
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Safa Yılmaz
,
Ahmet Eray Karabulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1481485
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
606
2
ATIF
0
FAVORİ
606
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat