Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gözde Kutlu
Yrd. Doç. Dr.
Ankara Medipol Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
5
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0001-7111-1726
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
Ankara Medipol Üniversitesi
Yayınlar
Mutfakta Sıfır Atık Yaklaşımıyla Sirke ve Turşu Üretimi Üzerine Bir Derleme
Yazarlar:
Gözde Kutlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.13919545
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
266
0
FAVORİ
266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactiplantibacillus plantarum ve iğde (Elaeagnus angustifolia L.) unu kullanılarak simbiyotik dondurma üretimi
Yazarlar:
Beyza Nur Süren
,
Sedanur Salman
,
Emel Kaya
,
Yağmur Büyükkal
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1484737
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
106
0
FAVORİ
106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of a new vegan muffin formulation: Assessing its quality and sensory characteristics
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Safa Yılmaz
,
Ahmet Eray Karabulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1481485
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potential use of hazelnut (Corylus avellana L.) shell powder in muffin production by partial substitution of wheat flour: Color, bioactive, textural, and sensory properties
Yazarlar:
Esma Nur Demirkan
,
Şeyma Nur Akyürek
,
Deniz Bayraktar
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1443464
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
196
0
FAVORİ
196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elma ve kivi dilimleri üzerinde kitosan ile nar ve limon kabuğu fenolik ekstraktının potansiyel kullanımı: Fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikler
Yazarlar:
İrem Burun
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
214
0
FAVORİ
214
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Gastro-World
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Yayınlar
Development of a new vegan muffin formulation: Assessing its quality and sensory characteristics
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Safa Yılmaz
,
Ahmet Eray Karabulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1481485
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
1
ATIF
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potential use of hazelnut (Corylus avellana L.) shell powder in muffin production by partial substitution of wheat flour: Color, bioactive, textural, and sensory properties
Yazarlar:
Esma Nur Demirkan
,
Şeyma Nur Akyürek
,
Deniz Bayraktar
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1443464
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
196
1
ATIF
0
FAVORİ
196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat