Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şeyma Nur Akyürek
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0009-0003-2154-9633
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Potential use of hazelnut (Corylus avellana L.) shell powder in muffin production by partial substitution of wheat flour: Color, bioactive, textural, and sensory properties
Yazarlar:
Esma Nur Demirkan
,
Şeyma Nur Akyürek
,
Deniz Bayraktar
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1443464
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
188
0
FAVORİ
188
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Potential use of hazelnut (Corylus avellana L.) shell powder in muffin production by partial substitution of wheat flour: Color, bioactive, textural, and sensory properties
Yazarlar:
Esma Nur Demirkan
,
Şeyma Nur Akyürek
,
Deniz Bayraktar
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1443464
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
188
1
ATIF
0
FAVORİ
188
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat