Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatih Törnük
Prof. Dr.
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
19
10
Yayın
14
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0002-7313-0207
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Kurum
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen Akçay,
Fatih Törnük
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10598
5
ATIF
1
FAVORİ
10598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Lactiplantibacillus plantarum ve iğde (Elaeagnus angustifolia L.) unu kullanılarak simbiyotik dondurma üretimi
Yazarlar:
Beyza Nur Süren
,
Sedanur Salman
,
Emel Kaya
,
Yağmur Büyükkal
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1484737
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
154
0
FAVORİ
154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potential use of hazelnut (Corylus avellana L.) shell powder in muffin production by partial substitution of wheat flour: Color, bioactive, textural, and sensory properties
Yazarlar:
Esma Nur Demirkan
,
Şeyma Nur Akyürek
,
Deniz Bayraktar
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1443464
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
219
0
FAVORİ
219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elma ve kivi dilimleri üzerinde kitosan ile nar ve limon kabuğu fenolik ekstraktının potansiyel kullanımı: Fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikler
Yazarlar:
İrem Burun
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
252
0
FAVORİ
252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of ethanolic extract of Cephalaria syriaca on dough rheological properties from different wheat flour blends: A comparative study with ascorbic acid
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Perihan Kübra Akman
,
Öznur Topçu
,
Fatih Törnük
,
Saliha Memiş
,
Elif Şeyma Uslu
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1288022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
336
0
FAVORİ
336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Addition of Fig Seed Cold Press Oil Byproduct on Physicochemical, Sensory, Textural and Bioactive Properties of Bread
Yazarlar:
Elif Çakır
,
Ruşen Metin Yıldırım
,
Görkem Özülkü
,
Fatih Törnük
,
Doç. Dr. Ömer Said Toker
,
Osman Sağdıç
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
367
0
FAVORİ
367
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of oleaster flour addition as a source of dietary fiber on rheological properties of wheat dough
Yazarlar:
Zeynep Yavuz
,
Fatih Törnük
,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
607
0
FAVORİ
607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen Akçay,
Fatih Törnük
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10598
1
FAVORİ
10598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Apricot juice processing byproducts as sources of value-added compounds for food industry
Yazarlar:
Ekin Dinçel Kasapoğlu
,
Sibel Kahraman
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2020 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1415
0
FAVORİ
1415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroorganizma Taşıyıcısı Yenilebilir Filmler ve Kaplamalar
Yazarlar:
Ekin Dinçel Kasapoğlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.449424
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2190
0
FAVORİ
2190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change in Physicochemical, Microbiological and Textural Properties of Raw Milk White Cheese During Ripening: Effect of Thyme and Garlic Aromatic Waters
Yazarlar:
Fatih Törnük
,
Osman Sağdıç
,
Hasan Cankurt
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1107
0
FAVORİ
1107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Editörlük
European Food Science and Engineering
Editör , Son Okuyucu
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Cumhuriyet Science Journal
European Food Science and Engineering
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Genel Sağlık Bilimleri Dergisi
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Potential use of hazelnut (Corylus avellana L.) shell powder in muffin production by partial substitution of wheat flour: Color, bioactive, textural, and sensory properties
Yazarlar:
Esma Nur Demirkan
,
Şeyma Nur Akyürek
,
Deniz Bayraktar
,
Gözde Kutlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1443464
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
219
2
ATIF
0
FAVORİ
219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Selen Akçay,
Fatih Törnük
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.725259
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10598
5
ATIF
1
FAVORİ
10598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat