Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Perihan Kübra Akman
yıldız teknik üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
yıldız teknik üniversitesi
Yayınlar
Effect of ethanolic extract of Cephalaria syriaca on dough rheological properties from different wheat flour blends: A comparative study with ascorbic acid
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Perihan Kübra Akman
,
Öznur Topçu
,
Fatih Törnük
,
Saliha Memiş
,
Elif Şeyma Uslu
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1288022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
311
0
FAVORİ
311
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Hakemlik
European Food Science and Engineering
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat