avatar
Osman Sağdıç Prof. Dr. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Yayın 14 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 18 TR Dizin Atıf 136
14 Yayın
2 Hakemlik
18 CrossRef Atıf
136 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

2

1

1331

Yayınlar

Tarhana üretiminde bayat ekmek kullanımının ürün kalitesi üzerine etkileri
DOI: 10.29050/harranziraat.1404072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 492

0

492

0

3745

0

1133

1

1331

Sandviç Üretimi, Çeşitleri, Özellikleri ve Ambalajlanması
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1146986
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4049

0

4049

Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Günay Başdoğan , Osman Sağdıç , Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2936

0

2936

Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14316

0

14316

Laktik Starter Kültür Üretim Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11682

0

11682

Yayınlar

4

0

1798

2

0

3745

2

1

1331

Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Günay Başdoğan , Osman Sağdıç , Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2936

2

0

2936

Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14316

8

0

14316