avatar
Osman Sağdıç Prof. Dr. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 127
12 Yayın
2 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
127 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

1

1

757

Yayınlar

Tarhana üretiminde bayat ekmek kullanımının ürün kalitesi üzerine etkileri
DOI: 10.29050/harranziraat.1404072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11

0

11

0

734

0

2428

1

757

Sandviç Üretimi, Çeşitleri, Özellikleri ve Ambalajlanması
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1146986
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2894

0

2894

Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Günay Başdoğan , Osman Sağdıç , Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2619

0

2619

Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12702

0

12702

Laktik Starter Kültür Üretim Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10981

0

10981

Yayınlar

1

0

1109

1

0

2428

1

1

757

Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Günay Başdoğan , Osman Sağdıç , Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2619

2

0

2619

Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12702

7

0

12702

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.