Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Osman Sağdıç
Prof. Dr.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Yayın
14
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
18
TR Dizin Atıf
136
14
Yayın
2
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
136
TR Dizin Atıf
0000-0002-2063-1462
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1158
2
ATIF
1
FAVORİ
1158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Şeker Pancarı Melasından Saccharomyces cerevisiae ve Saccharomyces boulardii Kullanılarak Uzatılmış Fermantasyon Süreci İle Elde Edilen Karşılaştırmalı Biyoaroma Profilleri
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Nur Çebi
,
Hamza Goktas
,
Ömer Şimşek
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1790456
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
71
0
FAVORİ
71
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Textural, Pasting and Thermal Properties of Traditional Maras Tarhana Produced with Cracked Wheat
Yazarlar:
Yağmur Erim Köse
,
Emine Okumuş
,
Şenol Köse
,
Osman Sağdıç
,
Mehmet Murat Ceylan
,
İbrahim Altun
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1578979
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
177
0
FAVORİ
177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhana üretiminde bayat ekmek kullanımının ürün kalitesi üzerine etkileri
Yazarlar:
Tuğba Gül Dikme
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1404072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
387
0
FAVORİ
387
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of ethanolic extract of Cephalaria syriaca on dough rheological properties from different wheat flour blends: A comparative study with ascorbic acid
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Perihan Kübra Akman
,
Öznur Topçu
,
Fatih Törnük
,
Saliha Memiş
,
Elif Şeyma Uslu
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1288022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
496
0
FAVORİ
496
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the Antioxidant Capacity, Antimicrobial Effect, and In Vitro Digestion Process of Bioactive Compounds of Cherry Laurel Leaves Extracts
Yazarlar:
Kübra Özkan
,
Ayşe Karadağ
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1029306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1579
0
FAVORİ
1579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Andız (Juniperus drupacea) Pekmezinin Üretimi, Çeşitli Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Kübra Özkan
,
Güliz Türkmenoğlu
,
Hüseyin Fakir
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1200090
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3482
0
FAVORİ
3482
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination and Comparison of Bioactive Compounds in Different Parts of Glycyrrhiza Species
Yazarlar:
Fahriye Şeyma Özcan
, Nihat Özcan,
Özlem Çetin
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.972048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1005
0
FAVORİ
1005
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1158
1
FAVORİ
1158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sandviç Üretimi, Çeşitleri, Özellikleri ve Ambalajlanması
Yazarlar:
Hilal Dikmen
,
Özlem Çabir
,
Neslihan Polat
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1146986
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3754
0
FAVORİ
3754
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Günay Başdoğan
,
Osman Sağdıç
, Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2863
0
FAVORİ
2863
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hasan Cankurt
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
498
0
FAVORİ
498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13980
0
FAVORİ
13980
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktik Starter Kültür Üretim Teknolojisi
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11530
0
FAVORİ
11530
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change in Physicochemical, Microbiological and Textural Properties of Raw Milk White Cheese During Ripening: Effect of Thyme and Garlic Aromatic Waters
Yazarlar:
Fatih Törnük
,
Osman Sağdıç
,
Hasan Cankurt
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1261
0
FAVORİ
1261
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Turkish Journal of Forestry
Yayınlar
Evaluation of the Antioxidant Capacity, Antimicrobial Effect, and In Vitro Digestion Process of Bioactive Compounds of Cherry Laurel Leaves Extracts
Yazarlar:
Kübra Özkan
,
Ayşe Karadağ
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1029306
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1579
4
ATIF
0
FAVORİ
1579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Andız (Juniperus drupacea) Pekmezinin Üretimi, Çeşitli Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Kübra Özkan
,
Güliz Türkmenoğlu
,
Hüseyin Fakir
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1200090
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3482
2
ATIF
0
FAVORİ
3482
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1158
2
ATIF
1
FAVORİ
1158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Günay Başdoğan
,
Osman Sağdıç
, Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2863
2
ATIF
0
FAVORİ
2863
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13980
8
ATIF
0
FAVORİ
13980
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat