Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ömer Şimşek
Prof. Dr.
Yıldız Teknik University, Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Department of Food Engineering
Yayın
1
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
2
1
Yayın
1
Hakemlik
2
TR Dizin Atıf
0000-0003-0624-9352
8843724300
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Yıldız Teknik University, Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Department of Food Engineering
Yayınlar
Beyaz Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinde Karotenoid Gen Varlığı
Yazarlar: Aslı Polat, Ceren Özbağcı,
Dicle Dilara Akpınar
,
Ömer Şimşek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1423436
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
380
0
FAVORİ
380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kurul Üyeliği
Akademik Gıda
Hakemlik
Gıda
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat