Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hamza Goktas
Dr. Öğr. Üyesi
BOLU ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
3
3
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-9802-9378
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
BOLU ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Yayınlar
Şeker Pancarı Melasından Saccharomyces cerevisiae ve Saccharomyces boulardii Kullanılarak Uzatılmış Fermantasyon Süreci İle Elde Edilen Karşılaştırmalı Biyoaroma Profilleri
Yazarlar:
Furkan Demirgül
,
Nur Çebi
,
Hamza Goktas
,
Ömer Şimşek
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1790456
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
168
0
FAVORİ
168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA TEKNİKLERİNİN HURMA ERİĞİ MEYVELERİNİN (DIOSPYROS LOTUS L.) BİYOAKTİF, RENK, ANTİBAKTERİYEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
558
0
FAVORİ
558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sürelerde Uygulanan Ultrases İşleminin S. boulardii’nin Probiyotik ve Antioksidan Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Hamza Goktas
,
Demet Turali
,
Cansu Ağan
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1321968
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
0
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Yayınlar
FARKLI KURUTMA TEKNİKLERİNİN HURMA ERİĞİ MEYVELERİNİN (DIOSPYROS LOTUS L.) BİYOAKTİF, RENK, ANTİBAKTERİYEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23105
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
558
1
ATIF
0
FAVORİ
558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat