Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Bekiroğlu
Arş. Gör.
YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
1
5
Yayın
1
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-3328-1550
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY
Yayınlar
Domates atıklarının asitle pıhtılaştırılmış taze peynirin fonksiyonel, işlevsel ve duyusal özelliklerini geliştirmedeki rolü
Yazarlar:
Elif Çakır
,
Hatice Bekiroğlu
,
Muhammet Ali Çakır
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1652328
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
26
0
FAVORİ
26
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı fermente ürünlerden izole edilen laktik asit bakterilerinin alfa-amilaz aktivitesi: Latilactobacillus curvatus Y2-1B amilazının karakterizasyonu
Yazarlar:
Şeyda Nur Turkay
,
Kevser Karaman
,
Hatice Bekiroğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.1619709
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
211
0
FAVORİ
211
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glutensiz Fonksiyonel Bisküvi Üretiminde Spirulina Platensis 'in Tekstürel, Duyusal ve Bazı Fizikokimyasal Özellikler Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Çakır
,
Hatice Bekiroğlu
,
Buse Göker
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1339
0
FAVORİ
1339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of ethanolic extract of Cephalaria syriaca on dough rheological properties from different wheat flour blends: A comparative study with ascorbic acid
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Perihan Kübra Akman
,
Öznur Topçu
,
Fatih Törnük
,
Saliha Memiş
,
Elif Şeyma Uslu
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1288022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
471
0
FAVORİ
471
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The quality of ice cream samples made from buffalo milk
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6138
0
FAVORİ
6138
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Hakemlik
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat