Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Bekiroğlu
Arş. Gör.
YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
1
3
Yayın
1
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-3328-1550
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY
Yayınlar
Glutensiz Fonksiyonel Bisküvi Üretiminde Spirulina Platensis 'in Tekstürel, Duyusal ve Bazı Fizikokimyasal Özellikler Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Çakır
,
Hatice Bekiroğlu
,
Buse Göker
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
475
0
FAVORİ
475
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of ethanolic extract of Cephalaria syriaca on dough rheological properties from different wheat flour blends: A comparative study with ascorbic acid
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Perihan Kübra Akman
,
Öznur Topçu
,
Fatih Törnük
,
Saliha Memiş
,
Elif Şeyma Uslu
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1288022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
339
0
FAVORİ
339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The quality of ice cream samples made from buffalo milk
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4831
0
FAVORİ
4831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Food and Health
Hakemlik
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat