avatar
Salih Özdemir Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 14
12 Yayın
14 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM ZİRAAT FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

110

0

258

Farklı Emülgatörlerin Yoğurt Dondurmasının Bazı Kalite Kriterlerine Etkisi
Yazarlar: Ceyda İpçioğlu, Salih Özdemir
DOI: 10.5152/FSER.2023.1224681
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 146

0

146

0

750

0

1980

The quality of ice cream samples made from buffalo milk
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4074

0

4074

THE EFFECT OF SORBATE ON MICROBIOLOGICAL, SENSORY PROPERTIES AND RIPENING PARAMETERS OF KASHAR CHEESE
Yazarlar: Salih Özdemir , Ayşen Babacan
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18015
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4526

0

4526

0

1348

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.