avatar
Salih Özdemir Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 1
12 Yayın
14 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM ZİRAAT FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

205

0

360

Farklı Emülgatörlerin Yoğurt Dondurmasının Bazı Kalite Kriterlerine Etkisi
Yazarlar: Ceyda İpçioğlu, Salih Özdemir
DOI: 10.5152/FSER.2023.1224681
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 216

0

216

0

964

0

2185

The quality of ice cream samples made from buffalo milk
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4922

0

4922

THE EFFECT OF SORBATE ON MICROBIOLOGICAL, SENSORY PROPERTIES AND RIPENING PARAMETERS OF KASHAR CHEESE
Yazarlar: Salih Özdemir , Ayşen Babacan
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18015
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4696

0

4696

0

1401

Yayınlar

1

0

360

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.