avatar
Fatih Öz Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 7
7 Yayın
6 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

RAMAN SPEKTROSKOPİSİNİN ET KALİTESİ VE GÜVENLİĞİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23116
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 198

0

198

0

538

Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği
Yazarlar: Emel Oz , Adem Savaş, Elif Ekiz, Fatih Öz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 828

0

828

0

1299

Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi
Yazarlar: Fatih Öz , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7687

0

7687

Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi
Yazarlar: Fatih Öz , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2095

0

2095

Yayınlar

3

0

538

1

0

1299

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.