avatar
Fatih Öz Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 8
7 Yayın
6 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

Atatürk Üniversitesi

Yayınlar

RAMAN SPEKTROSKOPİSİNİN ET KALİTESİ VE GÜVENLİĞİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23116
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 634

0

634

0

820

Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği
Yazarlar: Emel Oz , Adem Savaş, Elif Ekiz, Fatih Öz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1140

0

1140

0

1941

Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi
Yazarlar: Fatih Öz , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8527

0

8527

Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi
Yazarlar: Fatih Öz , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2316

0

2316

Yayınlar

3

0

820

3

0

1941

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.