Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Fatih ÖZ
Fatih ÖZ
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
0000-0002-5300-7519
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
0000-0002-5300-7519
6
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Geleneksel Olarak Aile İşletmelerinde Üretilen Kandirif Peynirinin Yapılışı ile Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cihat ÖZDEMİR
,
Mehmet Murat KARAOĞLU
,
Fatih ÖZ
,
Salih ÖZDEMİR
,
Abdolhadi TAJER
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1091243
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
464
0
FAVORİ
464
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi
Yazarlar:
Mehmet Akif BOZ
,
Fatih ÖZ
,
Umut Sami YAMAK
,
Musa SARICA
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.886982
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
427
0
FAVORİ
427
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği
Yazarlar:
Emel OZ
, Adem SAVAŞ, Elif EKİZ,
Fatih ÖZ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
714
0
FAVORİ
714
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye ve defne uçucu yağları ile zenginleştirilmiş hamsi atık protein filmlerin karakterizasyonu ve antioksidan kapasitesi
Yazarlar:
Serpil TURAL
,
Sadettin TURHAN
,
Fatih ÖZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.09
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1126
0
FAVORİ
1126
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi
Yazarlar:
Fatih ÖZ
, Mükerrem KAYA
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7219
0
FAVORİ
7219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatih ÖZ
, Mükerrem KAYA
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2030
0
FAVORİ
2030
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Gazi University Journal of Science Part A: Engineering and Innovation
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gazi University Journal of Science Part A: Engineering and Innovation
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi
Yazarlar:
Mehmet Akif BOZ
,
Fatih ÖZ
,
Umut Sami YAMAK
,
Musa SARICA
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.886982
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
427
2
ATIF
0
FAVORİ
427
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat