Fatih ÖZ Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 2
6 Yayın
5 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

FAVORİ

427

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği
Yazarlar: Emel OZ , Adem SAVAŞ, Elif EKİZ, Fatih ÖZ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 714

0

FAVORİ

714

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1126

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi
Yazarlar: Fatih ÖZ , Mükerrem KAYA
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7219

0

FAVORİ

7219

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi
Yazarlar: Fatih ÖZ , Mükerrem KAYA
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2030

0

FAVORİ

2030

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

2

ATIF

0

FAVORİ

427

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.