Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatih Öz
Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi
Yayın
7
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
8
7
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0002-5300-7519
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
Atatürk Üniversitesi
Yayınlar
RAMAN SPEKTROSKOPİSİNİN ET KALİTESİ VE GÜVENLİĞİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Hilal Tombuloğlu
,
Fatih Öz
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23116
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
0
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Aile İşletmelerinde Üretilen Kandirif Peynirinin Yapılışı ile Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cihat Özdemir
,
Mehmet Murat Karaoğlu
,
Fatih Öz
,
Salih Özdemir
,
Abdolhadi Tajer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1091243
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
711
0
FAVORİ
711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi
Yazarlar:
Mehmet Akif Boz
,
Fatih Öz
,
Umut Sami Yamak
,
Musa Sarıca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.886982
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
0
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği
Yazarlar:
Emel Oz
, Adem Savaş, Elif Ekiz,
Fatih Öz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
896
0
FAVORİ
896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye ve defne uçucu yağları ile zenginleştirilmiş hamsi atık protein filmlerin karakterizasyonu ve antioksidan kapasitesi
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Sadettin Turhan
,
Fatih Öz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.09
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1466
0
FAVORİ
1466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi
Yazarlar:
Fatih Öz
, Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7925
0
FAVORİ
7925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatih Öz
, Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2138
0
FAVORİ
2138
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Gazi University Journal of Science Part A: Engineering and Innovation
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gazi University Journal of Science Part A: Engineering and Innovation
Hakemlik
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Beç tavuğu etinin kimyasal ve yağ asidi kompozisyonu üzerine yetiştirme sistemi ve kesim yaşının etkisi
Yazarlar:
Mehmet Akif Boz
,
Fatih Öz
,
Umut Sami Yamak
,
Musa Sarıca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.886982
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
3
ATIF
0
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye ve defne uçucu yağları ile zenginleştirilmiş hamsi atık protein filmlerin karakterizasyonu ve antioksidan kapasitesi
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Sadettin Turhan
,
Fatih Öz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.09
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1466
2
ATIF
0
FAVORİ
1466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat