avatar
Emel Oz Doç. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 3
3 Yayın
3 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği
Yazarlar: Emel Oz , Adem Savaş, Elif Ekiz, Fatih Öz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1235

0

1235

Tütsülenmiş Balıklarda Gıda Toksikantı Olarak Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar
Yazarlar: Emel Oz
DOI: 10.17097/ataunizfd.583996
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 963

0

963

FARKLI ODUN TALAŞLARI İLE TÜTSÜLEME VE MANGALDA PİŞİRMENİN SOMON BALIĞININ BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Emel Oz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19128
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1252

0

1252

Crossref atıf bulunmamaktadır.