Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sadettin Turhan
Prof. Dr.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
Yayın
11
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
24
11
Yayın
14
Hakemlik
24
CrossRef Atıf
0000-0002-3510-4382
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
KEKİK (Thymus vulgaris L.), BİBERİYE (Rosmarinus officinalis L.) VE DEFNE (Lauris nobilis L.) UÇUCU YAĞLARININ VE KARIŞIMLARININ ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Sadettin Turhan
,
Serpil Tural
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5659
0
ATIF
1
FAVORİ
5659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Yazarlar:
Serpil Tural
, Furkan Türker Sarıcaoğlu,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306077
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
23894
12
ATIF
1
FAVORİ
23894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İncir kabuğu tozunun, yağ ikame edici ve fonksiyonel bileşen olarak sığır köftelerinde kullanım potansiyeli
Yazarlar:
Hanife Yeşilyurt
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1777718
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
46
0
FAVORİ
46
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAVUK SALAMI İÇİN TEKSTÜR PROFİL ANALİZİ (TPA) PARAMETRELERİNİN STANDARDİZASYONU
Yazarlar: Semiha Saraç,
Hilal Soyocak
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25093
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
194
0
FAVORİ
194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASON ÖN İŞLEM UYGULAMASININ DERİN YAĞDA KIZARTILMIŞ TAVUK ŞNİTZELLERİN YAĞ EMİLİMİNE VE KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Anahi Guadalupe Cozain Montiel,
Hilal Soyocak
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23129
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
764
0
FAVORİ
764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RAMAN SPEKTROSKOPİSİNİN ET KALİTESİ VE GÜVENLİĞİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Hilal Tombuloğlu
,
Fatih Öz
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23116
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
757
0
FAVORİ
757
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI DÜZEYLERDE YER FISTIĞI (Arachis hypogaea L.) ZARI İÇEREN SIĞIR KÖFTELERİNİN KALİTE VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Şule Bıyık
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21130
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
827
0
FAVORİ
827
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YARPUZ (Mentha pulegium L.) TOZU İLE FORMÜLE EDİLEN SIĞIR KÖFTELERİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Farida Gulıyeva,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
0
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye ve defne uçucu yağları ile zenginleştirilmiş hamsi atık protein filmlerin karakterizasyonu ve antioksidan kapasitesi
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Sadettin Turhan
,
Fatih Öz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.09
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2035
0
FAVORİ
2035
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Defne, Biberiye ve Maydanoz Uçucu Yağlarının Bazı Bakteriyel Balık Patojenlerine Karşı Antibakteriyel Aktivites
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Yüksel Durmaz
, Eda Urçar,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.549380
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2816
0
FAVORİ
2816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial Activity and Antioxidant Capacity of Thyme, Rosemary and Clove Essential Oils and Their Mixtures
Yazarlar:
Furkan Turker Saricaoglu
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Innovative Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4237
0
FAVORİ
4237
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEKİK (Thymus vulgaris L.), BİBERİYE (Rosmarinus officinalis L.) VE DEFNE (Lauris nobilis L.) UÇUCU YAĞLARININ VE KARIŞIMLARININ ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Sadettin Turhan
,
Serpil Tural
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5659
1
FAVORİ
5659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Yazarlar:
Serpil Tural
, Furkan Türker Sarıcaoğlu,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306077
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
23894
1
FAVORİ
23894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Akademik Gıda
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Innovative Science and Engineering
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
YARPUZ (Mentha pulegium L.) TOZU İLE FORMÜLE EDİLEN SIĞIR KÖFTELERİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Farida Gulıyeva,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21011
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
697
1
ATIF
0
FAVORİ
697
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye ve defne uçucu yağları ile zenginleştirilmiş hamsi atık protein filmlerin karakterizasyonu ve antioksidan kapasitesi
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Sadettin Turhan
,
Fatih Öz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.09
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2035
3
ATIF
0
FAVORİ
2035
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Defne, Biberiye ve Maydanoz Uçucu Yağlarının Bazı Bakteriyel Balık Patojenlerine Karşı Antibakteriyel Aktivites
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Yüksel Durmaz
, Eda Urçar,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.549380
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2816
8
ATIF
0
FAVORİ
2816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Yazarlar:
Serpil Tural
, Furkan Türker Sarıcaoğlu,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306077
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
23894
12
ATIF
1
FAVORİ
23894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI