Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Doç. Dr.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
10
7
Yayın
14
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0003-1173-5793
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Et Teknolojisi
Kurum
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
CHLORELLA VULGARİS İLAVESİNİN EKMEK KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Fatma Demircioğlu
,
Ayşe Neslihan Dündar
,
Oya Irmak Şahin
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24115
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
228
0
FAVORİ
228
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İLE TEMAS EDEN POLİVİNİL KLORÜR BAZLI STREÇ FİLMLERDEKİ MİGRASYONUN POLİLAKTİK ASİT KATMANI İLE ENGELLENMESİ
Yazarlar:
Adnan Fatih Dağdelen
,
Fatma Tuba Kıraç Demirel
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
577
0
FAVORİ
577
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHLORELLA VULGARIS İÇEREN AZ YAĞLI KURABİYELER: HAMUR REOLOJİSİ, FİZİKSEL, DOKUSAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Oya Irmak Şahin
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22076
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
928
0
FAVORİ
928
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
What have been highly pointed in bread and sourdough researches: using bibliometric analysis as a powerful tool
Yazarlar:
Ozen Sokmen
,
Özlem Sökmen Gürçam
,
Ayşe Neslihan Dündar
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1121959
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
623
0
FAVORİ
623
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Optical and mechanical properties of bi-layer biodegradable films from poly lactic acid and bovine gelatin
Yazarlar:
Fatma Tuba Pirinç
,
Adnan Fatih Dağdelen
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
596
0
FAVORİ
596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÜKSEK BASINÇ HOMOJENİZASYON İŞLEMİ UYGULANMIŞ FINDIK PROTEİNLERİNDEN ÜRETİLEN YENİLEBİLİR FİLMLERİN MEKANİK VE BARİYER ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1182
0
FAVORİ
1182
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial Activity and Antioxidant Capacity of Thyme, Rosemary and Clove Essential Oils and Their Mixtures
Yazarlar:
Furkan Turker Saricaoglu
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Innovative Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3971
0
FAVORİ
3971
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Gıda
Journal of Innovative Science and Engineering
Editörlük
European Food Science and Engineering
Yazım Editörü
Gıda
Alan Editörü
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Journal of Innovative Science and Engineering
Editör
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Innovative Science and Engineering
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda
Journal of Innovative Science and Engineering
Yayınlar
GIDA İLE TEMAS EDEN POLİVİNİL KLORÜR BAZLI STREÇ FİLMLERDEKİ MİGRASYONUN POLİLAKTİK ASİT KATMANI İLE ENGELLENMESİ
Yazarlar:
Adnan Fatih Dağdelen
,
Fatma Tuba Kıraç Demirel
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23131
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
577
2
ATIF
0
FAVORİ
577
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHLORELLA VULGARIS İÇEREN AZ YAĞLI KURABİYELER: HAMUR REOLOJİSİ, FİZİKSEL, DOKUSAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ayşe Neslihan Dündar
,
Oya Irmak Şahin
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22076
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
928
3
ATIF
0
FAVORİ
928
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
What have been highly pointed in bread and sourdough researches: using bibliometric analysis as a powerful tool
Yazarlar:
Ozen Sokmen
,
Özlem Sökmen Gürçam
,
Ayşe Neslihan Dündar
,
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1121959
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
623
1
ATIF
0
FAVORİ
623
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat