Dergi Kurulları

Baş Editör

Hakan Erinç
Doç. Dr. Hakan ERİNÇ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yağ Bilimi ve Teknolojisi, Nanolifler, Emülgatörler, Kolloit sistemler, Tekstürel ve reolojik özellikler

Nanomalzemeler, Kolloit ve Yüzey Kimyası, Yağ Teknolojisi, Nanoteknoloji (Diğer)

Editörler Kurulu

A. Kadir Halkman
Prof. Dr. A. Kadir HALKMAN Bir kuruma bağlı değildir
Bakteriyoloji, Mikoloji
İbrahim Çakır
Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Web
Gıda Bilimleri, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Sürdürülebilirliği, Tarımda Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji
Default avatar
Prof. Dr. Ayşe AVCI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. Web
Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler, Biyokataliz ve Enzim Teknolojisi, Endüstriyel Biyoteknolojik Tanılama, Nanobiyoteknoloji, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi
Eda Demirok Soncu
Doç. Dr. Eda DEMİROK SONCU ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR. Web
Et Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Sürdürülebilirliği, Gıda Teknolojileri
Mehmet Torun
Doç. Dr. Mehmet TORUN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Gıda Mühendisliği, Temel Gıda İşlemleri
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği, Et Teknolojisi
Kevser Kahraman
Doç. Dr. Kevser KAHRAMAN Abdullah Gül Üniversitesi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Teknolojileri, Hububat Teknolojisi
İlkem Demirkesen Mert
Doç. İlkem DEMİRKESEN MERT Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü
Gıda Mühendisliği, Fermantasyon Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri, Gıda Bilimleri (Diğer)
Emre Yavuzer
Doç. Dr. Emre YAVUZER NIGDE OMER HALISDEMIR UNIVERSITY
Gıda Özellikleri, Mühendislik, Balıkçılık Yönetimi, Sucul Kültür
Şükran Kuleaşan
Dr. Öğr. Üyesi Şükran KULEAŞAN Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Web
Gıda Bilimleri, Yağ Teknolojisi, Gıda Mühendisliği
Abdullah Sinan Çolakoğlu
Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Sinan ÇOLAKOĞLU Kahramanmaraş Sürçü İmam Üniversitesi
Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Hububat Teknolojisi, Yağ Teknolojisi
Esen Eyiler Kaya
Dr. Esen EYİLER KAYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri
Merve Sılanur Yılmaz
Dr. Öğr. Üyesi Merve Sılanur YILMAZ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Kurutma Teknolojileri, Temel Gıda İşlemleri
Moleküler Genetik, Mikrobiyal Genetik, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri
Betül Oskaybaş Emlek
Dr. Öğr. Üyesi Betül OSKAYBAŞ EMLEK NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri, Hububat Teknolojisi
Kutlu Çevik
Dr. Öğretim Görevlisi Kutlu ÇEVİK KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Gıda Teknolojileri, Yağ Teknolojisi
Son Güncelleme Zamanı: 23.07.2025

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/