Dergi Kurulları

Baş Editör

Doç. Dr. Hakan ERİNÇ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 0000-0001-8858-4570 Türkiye
Yağ Teknolojisi

Editörler Kurulu

Prof. Dr. A. Kadir HALKMAN Bir kuruma bağlı değildir
Fen Bilimleri ve Matematik
Doç. Hakan ERİNÇ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIV.
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü 0000-0001-7775-1871
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Hijyeni ve Üretimi, Gıda Mikrobiyolojisi, Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji
Prof. Dr. Özkan ÖZDEN Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences 0000-0001-8780-480X
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Gıda Bilimi, Su Ürünleri, İşleme Teknolojileri
Prof. Dr. Birce TABAN ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Doç. Dr. Ayşe AVCI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Gıda Biyoteknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Şükran KULEAŞAN Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 0000-0002-9544-4629
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Yağ Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Sinan ÇOLAKOĞLU Kahramanmaraş Sürçü İmam Üniversitesi
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Doç. Dr. Eda DEMİROK SONCU ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING 0000-0003-0997-5835
Et Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet TORUN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Temel İşlemler
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Dr. İlkem DEMİRKESEN Ministry of Agriculture and Foresty
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Temel İşlemler
Moleküler Genetik, Gıda Bilimi

Uluslararası Yayın Kurulu

Artık, Nevzat; Ankara Üniversitesi, Türkiye


Baysal, Taner; Ege Üniversitesi, Türkiye


Boyacı, İsmail Hakkı; Hacettepe Üniversitesi, Türkiye


Certel, Muharrem; Akdeniz Üniversitesi, Türkiye


Draughon, Ann; Tennessee Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri


El Soda, Morsi; University of Alexandria, Mısır


Fogliano,Vincenzo; University of Napoli Federico II, İtalya


Ghosh, Bikash C; National Dairy Research Institute, Hindistan


Gollop, Natan; The Volcani Center, ARO, İsrail


Gökmen, Vural; Hacettepe Üniversitesi, Türkiye


Griffiths, Mansel; University of Guelph, Kanada


Göğüş, Fahrettin; Gaziantep Üniversitesi, Türkiye


Gümüşkesen, Aytaç Saygın; Ege Üniversitesi, Türkiye


Güven, Mehmet; Çukurova Üniversitesi, Türkiye


Heperkan, Z. Dilek; İstanbul Aydın Üniversitesi, Türkiye


Ho, Chi-Tang; The State University of New Jersey, Amerika Birleşik Devletleri


Kaya, Mükerrem; Atatürk Üniversitesi, Türkiye


Kaymak-Ertekin, Figen; Ege Üniversitesi, Türkiye


Köksel, Hamit; İstinye Üniversitesi, Türkiye


Morales, Francisco; J. CSIC Institutodel Frío, İspanya


Mujtaba, Mustafa; G. Florida Gulf Coast Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri


Özilgen, Mustafa; Yeditepe Üniversitesi, Türkiye


Paalme, Toomas; Tallinn University of Technology, Estonya


Parlar, Harun; Technical University of Munich, Almanya


Raspor, Peter; University of Ljubljana, Slovenya


Rezessy-Szabo, Judit M.; Corvinus University of Budapest, Macaristan


Şahin, Serpil; Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye


Üstünol, Zeynep; Michigan State Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri


Yetişemiyen, Atila; Ankara Üniversitesi, Türkiye

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/