Onur Güneşer profil resmi
Onur Güneşer Doç. Dr. Usak University
Yayın 11 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 16
11 Yayın
15 Hakemlik
16 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

Usak University

Popüler Yayınları

3

1

1681

Yayınlar

Yayık Altı Suyunun Besinsel İçeriği ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Zeliha Altun, Onur Güneşer
DOI: 10.47137/usufedbid.1477798
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 474

0

474

Çimlendirilmiş Pseudo-tahılların Bazı Besinsel Özelliklerindeki Değişimler
Yazarlar: Ayşe Nur Kunca, Onur Güneşer
DOI: 10.47137/usufedbid.1404354
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 279

0

279

Ultrases Uygulamasının Süt Bileşenleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Onur Güneşer , Sanem Erdoğan
DOI: 10.47137/usufedbid.1209666
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 652

0

652

0

1164

Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra Aydın, Onur Güneşer
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5274

0

5274

0

1992

1

1681

ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan, Onur Güneşer , Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1754

0

1754

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2946

0

2946

Yayınlar

Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra Aydın, Onur Güneşer
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5274

4

0

5274

Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Sinem Akyüz, Onur Güneşer , Buşra Nur Esen
DOI: 10.28979/jarnas.844750
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1992

4

0

1992

3

1

1681

ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan, Onur Güneşer , Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1754

2

0

1754

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2946

3

0

2946

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.