Onur GÜNEŞER Doç. Dr. USAK UNIVERSITY
Yayın 7 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 6
7 Yayın
12 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

USAK UNIVERSITY

Popüler Yayınları

2

ATIF

1

FAVORİ

1274

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

575

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra AYDIN, Onur GÜNEŞER
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1678

0

ATIF

0

FAVORİ

1678

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Sinem AKYÜZ, Onur GÜNEŞER , Buşra Nur ESEN
DOI: 10.28979/jarnas.844750
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1186

0

ATIF

0

FAVORİ

1186

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

ATIF

1

FAVORİ

1274

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet DİLER, Erhan AKBAĞ, Volkan IŞIK, Emine AVŞAR GÜNAY, Hakan ERKAYACAN, Onur GÜNEŞER , Yonca KARAGÜL YÜCEER
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1259

2

ATIF

0

FAVORİ

1259

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2656

2

ATIF

0

FAVORİ

2656

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.