Onur Güneşer profil resmi
Onur Güneşer Doç. Dr. Usak University
Yayın 11 Hakemlik 18 CrossRef Atıf 19
11 Yayın
18 Hakemlik
19 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

Usak University

Popüler Yayınları

4

1

1893

Yayınlar

Yayık Altı Suyunun Besinsel İçeriği ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Zeliha Altun, Onur Güneşer
DOI: 10.47137/usufedbid.1477798
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 894

0

894

Çimlendirilmiş Pseudo-tahılların Bazı Besinsel Özelliklerindeki Değişimler
Yazarlar: Ayşe Nur Kunca, Onur Güneşer
DOI: 10.47137/usufedbid.1404354
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 480

0

480

Ultrases Uygulamasının Süt Bileşenleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Onur Güneşer , Sanem Erdoğan
DOI: 10.47137/usufedbid.1209666
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 860

0

860

0

1428

Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra Aydın, Onur Güneşer
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6253

0

6253

0

2306

1

1893

ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan, Onur Güneşer , Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1951

0

1951

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3095

0

3095

Yayınlar

Ultrases Uygulamasının Süt Bileşenleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Onur Güneşer , Sanem Erdoğan
DOI: 10.47137/usufedbid.1209666
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 860

1

0

860

Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra Aydın, Onur Güneşer
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6253

4

0

6253

Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Sinem Akyüz, Onur Güneşer , Buşra Nur Esen
DOI: 10.28979/jarnas.844750
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2306

4

0

2306

4

1

1893

ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan, Onur Güneşer , Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1951

2

0

1951

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3095

4

0

3095

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.