Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Onur Güneşer
Doç. Dr.
Uşak Üniversitesi
Yayın
10
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
14
10
Yayın
15
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
Uşak Üniversitesi
Popüler Yayınları
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1582
3
ATIF
1
FAVORİ
1582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Çimlendirilmiş Pseudo-tahılların Bazı Besinsel Özelliklerindeki Değişimler
Yazarlar: Ayşe Nur Kunca,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.1404354
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
154
0
FAVORİ
154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayık Altı Suyunun Besinsel İçeriği ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Zeliha Altun,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.1477798
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
259
0
FAVORİ
259
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrases Uygulamasının Süt Bileşenleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Onur Güneşer
, Sanem Erdoğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.1209666
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
513
0
FAVORİ
513
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon ve Enzimatik Hidroliz Uygulanan Peynir Altı Sularının Bazı Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Atilla Taş,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1043
0
FAVORİ
1043
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra Aydın,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4478
0
FAVORİ
4478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Sinem Akyüz,
Onur Güneşer
, Buşra Nur Esen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.844750
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1826
0
FAVORİ
1826
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etleri-nin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Sinem Akyüz
,
Onur Güneşer
,
Büşra Esen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1419
0
FAVORİ
1419
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1582
1
FAVORİ
1582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1666
0
FAVORİ
1666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Onur Güneşer
,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2899
0
FAVORİ
2899
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Editörlük
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Usak University Journal of Engineering Sciences
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
COMU Journal of Agriculture Faculty
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Apitherapy and Nature
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra Aydın,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4478
3
ATIF
0
FAVORİ
4478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Sinem Akyüz,
Onur Güneşer
, Buşra Nur Esen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.844750
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1826
3
ATIF
0
FAVORİ
1826
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1582
3
ATIF
1
FAVORİ
1582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1666
2
ATIF
0
FAVORİ
1666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Onur Güneşer
,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2899
3
ATIF
0
FAVORİ
2899
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat