Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Onur Güneşer
Doç. Dr.
Usak University
Yayın
11
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
19
11
Yayın
18
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
Usak University
Popüler Yayınları
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1893
4
ATIF
1
FAVORİ
1893
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Characterization of the Volatile Profile of Bee Venom from Different Regions in Türkiye Using Gas Chromatography-Mass Spectrometry
Yazarlar:
Buket Aydeniz-güneşer
,
Onur Güneşer
,
Meral Kekeçoğlu
,
Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1430185
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1152
0
FAVORİ
1152
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayık Altı Suyunun Besinsel İçeriği ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Zeliha Altun,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.1477798
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
894
0
FAVORİ
894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çimlendirilmiş Pseudo-tahılların Bazı Besinsel Özelliklerindeki Değişimler
Yazarlar: Ayşe Nur Kunca,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.1404354
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
480
0
FAVORİ
480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrases Uygulamasının Süt Bileşenleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Onur Güneşer
, Sanem Erdoğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.1209666
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
860
0
FAVORİ
860
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentasyon ve Enzimatik Hidroliz Uygulanan Peynir Altı Sularının Bazı Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Atilla Taş,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1428
0
FAVORİ
1428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra Aydın,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6253
0
FAVORİ
6253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Sinem Akyüz,
Onur Güneşer
, Buşra Nur Esen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.844750
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2306
0
FAVORİ
2306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etleri-nin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Sinem Akyüz
,
Onur Güneşer
,
Büşra Esen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1908
0
FAVORİ
1908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1893
1
FAVORİ
1893
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1951
0
FAVORİ
1951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Onur Güneşer
,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3095
0
FAVORİ
3095
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Editörlük
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Usak University Journal of Engineering Sciences
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Apitherapy and Nature
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Ultrases Uygulamasının Süt Bileşenleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Onur Güneşer
, Sanem Erdoğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.1209666
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
860
1
ATIF
0
FAVORİ
860
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra Aydın,
Onur Güneşer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6253
4
ATIF
0
FAVORİ
6253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Sinem Akyüz,
Onur Güneşer
, Buşra Nur Esen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.844750
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2306
4
ATIF
0
FAVORİ
2306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1893
4
ATIF
1
FAVORİ
1893
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1951
2
ATIF
0
FAVORİ
1951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Onur Güneşer
,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3095
4
ATIF
0
FAVORİ
3095
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat