Onur GÜNEŞER Doç. Dr. USAK UNIVERSITY
Yayın 5 Atıf 3 Hakemlik 11
5 Yayın
3 Atıf
11 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

USAK UNIVERSITY

Yayınlar

Manda Sütünden Üretilen Bazı Ürünlerin Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Büşra AYDIN, Onur GÜNEŞER
DOI: 10.47137/usufedbid.892530
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet DİLER , Erhan AKBAĞ, Volkan IŞIK, Emine AVŞAR GÜNAY, Hakan ERKAYACAN, Onur GÜNEŞER , Yonca KARAGÜL YÜCEER
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
ATIF 1 FAVORİ 0

1

ATIF

0

FAVORİ
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.