Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yonca Yuceer
Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın
18
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
21
18
Yayın
10
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Popüler Yayınları
EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Yonca Yüceer
,
Muhammed Ali Doğan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1333
3
ATIF
2
FAVORİ
1333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1601
3
ATIF
1
FAVORİ
1601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRKLARELİ ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Özlem Şahiner
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23124
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
0
ATIF
1
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Arı Ekmeğinin Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Duyusal Karakterizasyonu
Yazarlar:
Hacer Ergün
,
Gökçe Taner
,
Aycan Yiğit Çınar
,
Yonca Karagül Yuceer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1522990
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
204
0
FAVORİ
204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FİLAMENTLİ FUNGUSLARIN (KÜFLERİN) ALTERNATİF BESİN KAYNAĞI OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Burcu Kaya
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
266
0
FAVORİ
266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YOĞURDUN UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE KÜLTÜR ÇEŞİDİNİN ETKİLERİ
Yazarlar:
Emine Tuğçe Elmas
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24045
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
432
0
FAVORİ
432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRKLARELİ ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Özlem Şahiner
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23124
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
1
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TENEKE TULUM PEYNİRLERİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Cengiz Şen, Muhammed Ali Doğan,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
426
0
FAVORİ
426
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CYNARA CARDUNCULUS PROTEAZI KULLANILARAK ÜRETİLEN KEÇİ PEYNİRİNİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23026
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
490
0
FAVORİ
490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Assessment of Quality and Aroma Characteristics of Kefir Produced by Using Grain and Lyophilized Culture
Yazarlar:
İrem Şen Dağ
,
Buket Güneşer
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.907107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
468
0
FAVORİ
468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YAYIKALTI İÇECEĞİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ İLE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Çisem Öğe,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
477
0
FAVORİ
477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKRODALGA DESTEKLİ HİDRODİSTİLASYON YÖNTEMİYLE ELDE EDİLEN PELARGONIUM GRAVEOLENS (ITIR) ESANSİYEL YAĞININ KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Pelin Aydınlık,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21076
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
907
0
FAVORİ
907
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİRE ÇAMUR PEYNİRİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Onur Karaalioğlu, Ezgi Günay,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21052
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
900
0
FAVORİ
900
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNEK VE KEÇİ SÜTÜ KULLANILARAK ÜRETİLEN PROBİYOTİK FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Duygu Nalbant,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19126
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1479
0
FAVORİ
1479
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu
Yazarlar: İrem Şen,
Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647719
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1271
0
FAVORİ
1271
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Yonca Yüceer
,
Muhammed Ali Doğan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1333
2
FAVORİ
1333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1601
1
FAVORİ
1601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOĞUK MASERASYONUN KARALAHNA VE CABERNET SAUVIGNON ŞIRALARININ ANTOSİYANİN VE UÇUCU BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
, Burcu Şişli,
Yonca Karagül Yüceer
, Aslı Bayhan,
Ayşegül Kırca Toklucu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1520
0
FAVORİ
1520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1698
0
FAVORİ
1698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Onur Güneşer
,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2909
0
FAVORİ
2909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yem Kısıtlamasının Tavuk Etinin Duyusal Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Ecmel Dinçer, Sibel Parlak, Burcu Engin,
Yonca Yuceer
,
Mehmet Mendeş
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.38471
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
347
0
FAVORİ
347
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Editörlük
Journal of Agricultural Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Biotechnology and Strategic Health Research
Mediterranean Agricultural Sciences
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Assessment of Quality and Aroma Characteristics of Kefir Produced by Using Grain and Lyophilized Culture
Yazarlar:
İrem Şen Dağ
,
Buket Güneşer
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.907107
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
468
1
ATIF
0
FAVORİ
468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİRE ÇAMUR PEYNİRİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Onur Karaalioğlu, Ezgi Günay,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21052
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
900
2
ATIF
0
FAVORİ
900
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNEK VE KEÇİ SÜTÜ KULLANILARAK ÜRETİLEN PROBİYOTİK FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Duygu Nalbant,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19126
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1479
3
ATIF
0
FAVORİ
1479
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu
Yazarlar: İrem Şen,
Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647719
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1271
2
ATIF
0
FAVORİ
1271
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Yonca Yüceer
,
Muhammed Ali Doğan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1333
3
ATIF
2
FAVORİ
1333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Üretilen Çökelek Peynirinin Aromatik ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
İlhan Gün
,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
,
Zeynep Banu Güzel Seydim
, Fatma Torun, Sevda Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.538894
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1601
3
ATIF
1
FAVORİ
1601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOĞUK MASERASYONUN KARALAHNA VE CABERNET SAUVIGNON ŞIRALARININ ANTOSİYANİN VE UÇUCU BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
, Burcu Şişli,
Yonca Karagül Yüceer
, Aslı Bayhan,
Ayşegül Kırca Toklucu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18038
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1520
2
ATIF
0
FAVORİ
1520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan,
Onur Güneşer
,
Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1698
2
ATIF
0
FAVORİ
1698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Onur Güneşer
,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2909
3
ATIF
0
FAVORİ
2909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat