avatar
Yonca Yuceer Prof. Dr. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın 16 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 17
16 Yayın
9 Hakemlik
17 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Popüler Yayınları

EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1213

3

2

1213

2

1

1486

KIRKLARELİ ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23124
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 376

0

1

376

Yayınlar

YOĞURDUN UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE KÜLTÜR ÇEŞİDİNİN ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 60

0

60

KIRKLARELİ ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23124
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 376

1

376

TENEKE TULUM PEYNİRLERİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Cengiz Şen, Muhammed Ali Doğan, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23048
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 273

0

273

0

360

0

346

YAYIKALTI İÇECEĞİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ İLE UÇUCU BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Çisem Öğe, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21082
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 366

0

366

MİKRODALGA DESTEKLİ HİDRODİSTİLASYON YÖNTEMİYLE ELDE EDİLEN PELARGONIUM GRAVEOLENS (ITIR) ESANSİYEL YAĞININ KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Pelin Aydınlık, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21076
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 759

0

759

TİRE ÇAMUR PEYNİRİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Onur Karaalioğlu, Ezgi Günay, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21052
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 722

0

722

İNEK VE KEÇİ SÜTÜ KULLANILARAK ÜRETİLEN PROBİYOTİK FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Duygu Nalbant, Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19126
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1346

0

1346

Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu
Yazarlar: İrem Şen, Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647719
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1164

0

1164

EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1213

2

1213

1

1486

0

1423

ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan, Onur Güneşer , Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1528

0

1528

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2810

0

2810

Yem Kısıtlamasının Tavuk Etinin Duyusal Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Ecmel Dinçer, Sibel Parlak, Burcu Engin, Yonca Yuceer , Mehmet Mendeş
Yayın Bilgisi: 2014 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.38471
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 266

0

266

Yayınlar

1

0

346

TİRE ÇAMUR PEYNİRİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Onur Karaalioğlu, Ezgi Günay, Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21052
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 722

1

0

722

İNEK VE KEÇİ SÜTÜ KULLANILARAK ÜRETİLEN PROBİYOTİK FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Duygu Nalbant, Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19126
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1346

2

0

1346

Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu
Yazarlar: İrem Şen, Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647719
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1164

1

0

1164

EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1213

3

2

1213

2

1

1486

SOĞUK MASERASYONUN KARALAHNA VE CABERNET SAUVIGNON ŞIRALARININ ANTOSİYANİN VE UÇUCU BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18038
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1423

2

0

1423

ISIL İŞLEM VE OLGUNLAŞTIRMA SÜRELERİNİN EZİNE PEYNİRİNDE BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Yazarlar: Mehmet Diler, Erhan Akbağ, Volkan Işık, Emine Avşar Günay, Hakan Erkayacan, Onur Güneşer , Yonca Karagül Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18043
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1528

2

0

1528

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2810

3

0

2810

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.