Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Muhammed Ali Doğan
Doktora
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
0000-0002-5524-7567
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Yonca Yüceer
,
Muhammed Ali Doğan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1590
3
ATIF
2
FAVORİ
1590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rapid detection of green pea adulteration in ground pistachio nuts using near and mid-infrared spectroscopy
Yazarlar:
Riza Temizkan
,
Muhammed Ali Doğan
,
Orhan Atakan
,
Burak Alptuğ Nazlım
,
Hüseyin Ayvaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1272
0
ATIF
1
FAVORİ
1272
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kurutulmuş üzüm posasında fenoliklerin ve antioksidan özelliklerin yakın kızılötesi spektroskopisi ile belirlenmesi
Yazarlar:
Hüseyin Ayvaz
,
Muhammed Ali Doğan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1773992
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
253
0
FAVORİ
253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rapid detection of green pea adulteration in ground pistachio nuts using near and mid-infrared spectroscopy
Yazarlar:
Riza Temizkan
,
Muhammed Ali Doğan
,
Orhan Atakan
,
Burak Alptuğ Nazlım
,
Hüseyin Ayvaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1272
1
FAVORİ
1272
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Yonca Yüceer
,
Muhammed Ali Doğan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1590
2
FAVORİ
1590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
EZİNE ESKİ KAŞAR PEYNİRİNİN KARAKTERİSTİK BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Yonca Yüceer
,
Muhammed Ali Doğan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19052
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1590
3
ATIF
2
FAVORİ
1590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI