Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasan Uzkuç
Dr. Arş. Gör.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, FEN VE EDEBİYAT FAKÜLTESİ, MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
2
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
0000-0002-0937-7598
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, FEN VE EDEBİYAT FAKÜLTESİ, MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ
Yayınlar
CYNARA CARDUNCULUS PROTEAZI KULLANILARAK ÜRETİLEN KEÇİ PEYNİRİNİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23026
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Onur Güneşer
,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2870
0
FAVORİ
2870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Yayınlar
LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Onur Güneşer
,
Yonca Yüceer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2870
3
ATIF
0
FAVORİ
2870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat