avatar
Hasan Uzkuç Dr. Arş. Gör. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, FEN VE EDEBİYAT FAKÜLTESİ, MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ
Yayın 2 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 3
2 Yayın
1 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, FEN VE EDEBİYAT FAKÜLTESİ, MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

434

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2870

0

2870

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

LİPAZ ENZİMİ VE DESTEK KÜLTÜR KULLANIMININ KEÇİ PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMASI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17102
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2870

3

0

2870

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.