Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
Arş. Gör.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
CYNARA CARDUNCULUS PROTEAZI KULLANILARAK ÜRETİLEN KEÇİ PEYNİRİNİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ
Yazarlar:
Hasan Uzkuç
,
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
,
Yonca Yuceer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23026
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
476
0
FAVORİ
476
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARALAHNA ŞARAPLARININ FENOLİK BİLEŞENLERİ ÜZERİNE FERMANTASYON TEKNİĞİ VE ŞİŞEDE DEPOLAMANIN ETKİSİ
Yazarlar:
Burcu Şişli
,
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
,
Aslı Bayhan
,
Ayşegül Kırca Toklucu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22095
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
455
0
FAVORİ
455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOĞUK MASERASYONUN KARALAHNA VE CABERNET SAUVIGNON ŞIRALARININ ANTOSİYANİN VE UÇUCU BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
, Burcu Şişli,
Yonca Karagül Yüceer
, Aslı Bayhan,
Ayşegül Kırca Toklucu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1520
0
FAVORİ
1520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
KARALAHNA ŞARAPLARININ FENOLİK BİLEŞENLERİ ÜZERİNE FERMANTASYON TEKNİĞİ VE ŞİŞEDE DEPOLAMANIN ETKİSİ
Yazarlar:
Burcu Şişli
,
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
,
Aslı Bayhan
,
Ayşegül Kırca Toklucu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22095
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
455
1
ATIF
0
FAVORİ
455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOĞUK MASERASYONUN KARALAHNA VE CABERNET SAUVIGNON ŞIRALARININ ANTOSİYANİN VE UÇUCU BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Nesrin Merve Çelebi Uzkuç
, Burcu Şişli,
Yonca Karagül Yüceer
, Aslı Bayhan,
Ayşegül Kırca Toklucu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18038
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1520
2
ATIF
0
FAVORİ
1520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat